מחלת פרקינסון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת פרקינסון
    חני
    28/05/2011

אבא שלי בן 88 הוא חולה פרקינסון כ8 שנים.בשנה האחרונה אבא שלי לא הולך הווא על כיסא גלגלים. הדיבור שלו מאוד חלשיפני כמה ימים הוא הרגיש לא טוב כמו חנק וחום גבוהה הוא פונה לביהח גילו דלקת חזקה בשתן הרופאים אמרו שכרגע מצבו טוב אבל לא מבטיחה מה יהיה מחר (אבא שלי נימצא בבית אבות סיעוד). ביום חמישי הוא היה אמור להישתחרר אבל היה חום גבוהה והוא עדין נימצה בבית חולים. רציתי לדעת מה השלבים הבאים של המחלה מצפה לתשובה מהירה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת פרקינסון

הוספת תגובה

• מחלת פרקינסון - תגובה

פרופ` בלה גרוס
    28/05/2011

שלום חני
    מחלת פרקינסון בדרך כלל מחמירה כאשר יש זיהום או חום או הפרעה באלקטרוליטים.
    קשה לקבוע מה יהיה מחר. יתכן וחלק מההחמרה במצב אביך נובע מהמחלה שהוא חולה בה כעט כמו דלקת בדרכי השתן או זיהום כללי בדם.
    קודם שיתרפא ממחלתו, שימשיך להיות אקטיבי עד כמה שיכול ואז ניתן יהיה לקבוע אם צריך להוסיף תרופות לפרקינסון.
    אנו לא נוהגים להוסיף טיפול לפרקינסון כל עוד המטופל חולה במחלה זיהומית או במחלה אחרת שמוציאה אותו משווי משקל רפואי.
    שיהיה בריא
    דר גרוס בלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו