טיפול שעזר ועוזר ועצר תהליך הפרק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שעזר ועוזר ועצר תהליך הפרק
    אליהו
    13/06/2011

חברי פרקינסון שהתנחל אצלי ללא אישורי הוםיע בחיי כשה תמים.כשהבהן/אגודל ברגל בניגוד לרצוני.הוא לא שאל אותי ועני מאוד כועס .קיבלתי כדורים מכל מינ סוגים יריתי בו מספר שונים ולא הועיל.הלכתי לקברי צדיקים.קיבלתי ברכות מרבנים,חזרתי לפרודה
    היגעתי להומאופטיה.לדיקור סיני שתורגם לעברית.פרחי באך שפרחו מהחממה שבראשי.
    כל זה עד שהיגעתי לפרופסור ונתן לי 3 סוגי כדורים 4 פעמים ביום.שןןה 12 כדורים ואז זה נראה יותר טוב אבל המשיכה התפתחות המחלה והסימפטומים הופיעו אך לא בתדירות גבוהה כפי שהיה לפני זה.
    מאחר ואינני עובד היצטרפתי לאישתי לגיחה לבני ברק עיר הקודש.ניגשת אליח גבדת אחת שרואה את העיוותים בגפיים בצד שמאל ואמרה לי"שמע.ישנו טיםול שעשוי לרפא אותך להקל לך.כמו כל יהודי שאלתי וכמה זה עולה לנו? אמרה לי הטיפולים ללא תשלום וללא התחייבות. אמרתי לזוגתי שתחיה-מה?אמרה סע ותנסה ועוד בחינם .נסעתי .ומאז אני כל יום הולך שמה.
    מה השתנה בחיי?הרעידות מופיעים פחות,העוויתות נעלמו.אני הים הולך טוב יותר.המחשבות הקשות עוצמתן והשפעתם ירדו.הכדורים הישפעו ביותר עוצמה ולכן ירדתי ל 3 מנות של כדורים ביום יש שעות שאני ממש שמח.הרגשה ששכחתי מקיומה.
    הטיפול הוא לא םולשני או תרופתי ואינו חודרני.
    הטיפול הוא על מיטת עיסוי טרמית והיא משלבת 5 שיטות טיפול אלטרנטיבי והוא מאפשר לגופינו את המרחב לרפא את עצמו.אני נמצא קרוב ל 8 או 9 חודשים כל יום.אני מכיר 2 חולי פרקינסון שיצאו מהמחלה.
    יש להם 6 סניפים בארץ.השיטה הזו קיימת ב3500 מקומות בעולם.והחלק העיסקי של טיפול חינם בכל העולם.. הטלפון הרכזי שלהם 1599550009..
    בדיחה לסיום 1]אחד ניגש לצביקה פיק ואמר לו-צביקה,אני קניתי את הדיסק אז צביקה אמר- אהה !זה אתה?!
    2]במשרד האוצר שקלו להוצי שטר של 17 שקל עים תמונתון של אריק שרון.למה? כמעט חי.3}ודויד לוי נעלב מאריק כי נודע לו שלאריק היה אירוע והוא לא הזמין אותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מידע נוסף אליהו

רחלה
    13/06/2011

שלום וערב טוב קראתי את מה שרשמת על פרקיייייייי גם אני לא הזמנתי,הוא בא לגור איתי ולא שאל עם אני רוצה ,,,,,, אז כך מטופלת בתל השומר חולה מיזה כ5 שנים יש בי רוח קרב לנסות עוד טיפולים שלח לי עוד פרטים על סוג הטיפול ,ובמה זה כרוך רחלה אני לא חולה חסר לי דופאמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו