עזרא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרא
    לאה
    28/07/2011

שלום,
    אני לא יודעת איך להתחיל לכתוב.אני גם לא בטוחה שאני אשלח את ההודעה הזאת...
    אם למישהו יש סבלנות לקרוא את מה שאני כותבת, אולי זה יעזור לי...אני לא יודעת?
    אני בת 48.נשואה בשנית עם גבר "מקסים" שלא אוהב אותי.
    אני אמא לילד מדהים שעבר לגןר עם אבא שלו בצפון (אני מירושלים).כל החיים הסתובב סביבו עד שהוא עבר לגור עם אבא שלו.יש לו אחות קטנה מהאבא ומחברה של האבא.הילד שלי טוען שטוב לו שם כי לאבא שלו יש משפחה מאוד גדולה בצפון (המון דודים ובני דודים) אך איתי אין אף אחד.וזה נכון.אני מחו"ל, ואין לי משפחה בארץ....פשוט לבד..לבעל השני שלי 4 ילדים.מה שמעניין אותו זה רק הילדים שלו והגרושה שלו שבגדה בו עם צעירים בני 20 על ימין ועל שמאל.הוא פשוט כל הזמן מדבר עליה (הם כבר 4 שנים גרושים ואנחנו 3 שנים נשואים).
    לפני הנישואים הוא היה נסיך.הוא לא הפסיק להגיד שלאשתו הוא מוכן להכל, שמוסד הנישואים עבורו זה "שיא".שאשתו לפני כולם ש.....ובאמת כך הוא היה עם גרושתו, אבל לא איתי.
    איתי הוא חסר סבלנות, הוא לא מבין שקשה לי כי אין לי אף אחד.היחיד שהיה לי זה הבן שלי שעבר לאבא שלו.
    יש לי עוד המון מה לספר, אבל אני לא רוצה סתם.
    למרות שכתבתי שאולי אני לא אשלח את ההודעה הזאת, אני כן מצפה לתגובה כי אני זקוקה לזה.
    אם מישהו מוכן לקרוא ולחזור אלי, אני אשמח.זה רק יעשה לי טוב.
    אני פשוט לא יודעת לאן להמשיך?
    זו פעם הראשונה שאני מעיזה לכתוב משהו באינטרנט...
    בבקשה על תתעלמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרא

הוספת תגובה

• לא מתעלמת

אני
    28/07/2011

שלום יקרה (:
    אומנם אני צעירה ממך,אבל עדין...

מה עם חייך לפני ואחרי בנך? נכון אני מניחה שילד תופס המון משמעות ואנרגיות בחיים
    אני מקווה שאת מתראה עמו ,אבל מתי שלא ומתי שאת לבדך, מי את מה את עושה
    במה את עוסקת האם את מרוצה מכך?איך את יכולה לפתח את עצמך יותר?
    לאתגר את עצמך?

בקשר לבעלך,לא ממש הצלחתי להבין את הסיפור ,הוא בקשר עם הגרושה קשר יותר מדי קרוב... ובך מזלזל?...
    ניסית לדבר איתו להסביר ? וזה ממשיך...
    אולי תהיי פחות זמינה תמלאי את עולמך תראי מה התגובה שלו

ואולי אם את רואה שממש לא טוב איתו ,לא חייבים ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרא - תגובה

אורית צוקר
    28/07/2011

שלום לאה,
    קראתי את שכתבת.נשמע כי קשה עלייך הפרידה מבנך ושאת מרגישה לבד.
    כדאי מאד לדבר עם מישהו שיכול להקשיב.לפעמים כשאנחנו שופכים את ליבנו הוא הופך להיות קל יותר..ולעיתים מתוך מה שאנו אומרים ושומעים את עצמנו מסוגלים להגיע לתובנות לגבי המצב ומוצאים פתרונות.
    אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לענות לך.
    כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזק אותך

mosha
    08/08/2011

זה סיפור סיפור.....אני חושב שמי שחווה פרידה מנישואים לא יעשה טעות ויתחתן מחדש
    אבל איתו יהיה לך קשה.תפנקי את עצמך צאי למסעדה /קפה עם חברה טוב.. תלבשי יפה ..תעשי הליכות עם מוסיקה שאוהבת..זה יפצה מעט על התכושות שאת מרגישה.....מקוה שעזרתי ובהצלחה.... ציצו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאה

mosha
    07/11/2011

את יכולה להסביר לו שאים לא תקבלי אהבה וחיזוקים את תסעי לחו"ל למשפחתתך ואז הוא יחשוב מה טוב לו יותר
    יש לך 4ילדים זה לא קל תתחזקי והזמן יהיה לטובתך אמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרא - תגובה

ענת תנעמי-שפרינצק
    07/11/2011

לאה שלום רב. מצאת את עצמך במצב בו את בודדה ומבודדת ואין מי שמבין לליבך; אכן מעציב ומתסכל. את אומרת שאת מנסה לדבר אל ליבו של בעלך על מנת שיבין את הבעיתיות שבסיטואציה הנוכחית והוא מתקשה לראות את הדברים מנקודת מבטך. לפעמים אנחנו לא מצליחים לשתף ברגשותינו בצורה שהיא לא מאיימת או לא ביקורתית והצד השני נאטם ונסגר כי הוא מתגונן. את מספרת שהוא "מקסים" עם אחרים, ייתכן שאת מזהה תכונות טובות אצלו אך לא חווה אותם מולך ועל כך את מצרה. אני חושבת שיעזור לך מאוד לצאת ממעגל הבידוד שלך וכדאי לנסות להרחיב את חוג החברים שלך כדי שלא תהיי תלויה רק בבנך ובבעלך לחום אנושי ואולי מתוך החופש שתרגישי והסביבה שלך תרגיש, תוכל להיווצר קרבה מחודשת.
    כול טוב,
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו