מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד להתמודד מול מנהלתנורית17/09/2011
אני אחות העובדת שנים רבות במקום עבודה מסודר כשנתיים מנהלת מנסה להכשילני ולמרות עבודתי הטובה והמקצועית בשטח מצליחה כל פעם לערער את בטחוני ומרגע זה אני נאלמת
כיצד אוכל לשכנע את מנהליה ולהציג את יכולותי מבלי לגמגם או לחשוש ולהיות ממוקדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד להתמודד מול מנהלת - תגובה
אורית צוקר18/09/2011שלום נורית,
הכל מתחיל ונגמר בביטחון עצמי.ביטחון עצמי כזה שגם המנהלת לא מצליחה לערער.
להיות בעלת ביטחון עצמי לא בהכרח אומר להיות מושלמת אלא, סומכת על עצמי שכל מה שיבוא מולי אסתדר איתו.זה אומר שאיני חפה מטעויות,אבל אני עומדת מאחוריהן באחריות ונכונות לתקן במידה ויש צורך.כשאני לא מנסה להיות מושלמת אלא עושה הכי טוב שאני יכולה באמת,קשה לערער אותי.המשיכי לעשות מה שאת עושה באמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך אך יש המשך ..
נורית19/09/2011מנסה מאוד אך היא ממשיכה הוחלט לקבל את דעתה מתוך החלטה ארגונית ולא כי אני טועה או לא עבדתי טוב והוצע לי תפקיד ניהולי חלופי ,אני חשה פגועה מאוד, כתבתי למנהלה והוא ייפגש עימי השבוע ,בטוחני שהיא תנסה להשמיץ אותי ,האם יש דגשים מסויימים שכדאי שאדע?
תודה נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך אך יש המשך .. - תגובה
אורית צוקר20/09/2011כדאי להיות מאד ברורה לעצמך, לגבי מה שאת רוצה להשיג מן הפגישה הזו,לפני שאת נפגשת עם המנהל.
שימי את הפוקוס על מה שחשוב לך ולא על מה שאולי מישהו אומר עלייך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין בתוך הסאגה .....
נורית30/09/2011הייתי
הפגישה הייתה לא נעימה בפגישה נוכחי המנהלת ,רופא מחוזי וראש מחוז בסופה אמרתי שאם כך המנהלת שלי מרגישה אין טעם שאמשיך בתפקידי ,הרופא המחוזי שאל שוב וחזר על דברי ,אמרתי שלמעשה אין טעם שאגיב (לעצמי אמרתי: האם אוכל לאמר לבכירים ממני שאינם אומרים אמת? )ראש המחוז הופתע ואמר כי חלק מתפקידי למורת רוחה של המנהלת שלי ושל הרופא המחוזי ישאר שלי וכי אני אוביל את התחום! המנהלת שלי ניסתה למחות והוא אמר "שלא תנסי .." אני קמתי ואמרתי למנהלת שלי כי אני מקווה שכאשר היא קמה בבוקר ומסתכלת על עצמה במראה היא שלמה עם מה שאמרה והלכתי....
ראש המחוז יצר עימי קשר ואמר שהוא מאוד מאוכזב מהתוצאה וכי כמוני גם הוא הופתע הסברתי שאני מצפה לקבל תפקיד ניהולי מחוזי הראוי ליכולותי ולמעמדי ,הבטיח שיחפש וכי עד אז אני אמשיך בתפקידי .אני מאוכזבת מאוד!!אך מתחילה להשלים עם זה ולהבין שבארגון לא הצודק מצליח כי אם האינטרסים של הארגון הם אשר מכתיבים ,ראש המחוז אמר לי שהוא גילה שאם המנהלת שלי הייתה מנהלת טובה או חזקה הייתה יודעת לעשות DELETE וכי הוא מעריך אותי מאוד את יכולותי את חוזקותי ,אני כעת ממתינה להצעת תפקיד חלופית (ב50% תקן )בשאר התקן אני מובית תחום מחוזי .מאוד מאוכזבת בתחושה שקינאה ניצחה ועצובה מעט שאוותר על תפקיד אותו אהבתי ושאתגר אותי
מה דעתך?כיצד עלי לנהוג?
תודה רבה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עדיין בתוך הסאגה ..... - תגובה
אורית צוקר01/10/2011שלום נורית,
לא ברור לי מדברייך לאיזו תוצאה ציפית.
נישמע כי הרופא המחוזי הביע תמיכתו בך ובכל זאת בחרת לוותר על תפקידך.
אני מניחה כי זה נובע מהרצון לא לפגוש בקשיי ההתמודדות עם המנהלת.
אם קיימת האפשרות להשאר בתפקיד הנוכחי וזה מאד חשוב לך לא תהיה ברירה אלא להמשיך להתמודד עם המצב. אם בכל זאת הקושי עולה על הרצון להמשיך בתפקיד שאת אוהבת ומאתגר אותך,נשאר לקוות כי התפקיד הבא אותו תקבלי יהיה לא פחות טוב ואולי אפילו טוב יותר.כך או כך אין לדעת לאן דברים יתפתחו.
החיים מזמנים לנו כל מיני התמודדויות,מול מצבים ומול אנשים.אני לא חושבת שיש דרך אחת נכונה להתמודד איתם.תמיד יש מספר אפשרויות.
נסי לברר עם עצמך מה הדרך שמתאימה לך על סמך יכולותייך כרגע(המקצועיות,הרגשיות,רמת האנרגיה וכו') ,מה חשוב לך יותר ומה חשוב לך פחות נכון לעכשיו.
בהצלחה,שנה טובה ומתוקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)