מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסיכולוג? אם כן האם קליני? קואצ'ר?אנונימי16/10/2011
שלום לכם.
אני בחור בן 35, פרוד + 1 בן שנתיים. בעל תואר שני וב 6 שנים האחרונות עובד במכירות בשוק ה IT. הייתי נשוי 3 שנים ולפני 4 חודשים עזבתי את הבית עפ"י פסיקת בית דין רבני. בשנה האחרונה פיטרו אותי משני מקומות עבודה, אני כרגע לא עובד מזה 5 חודשים ולפני כחודש עברתי תאונת דרכים שמאופיינת בכאבים בגוף. בימים האחרונים ומאז התאונה אני חש התדרדרות במצבי הנפשי, אני לא מצליח לעבור ריאיונות עבודה, אין חשק לכלום וללא כל רצון לחפש ולהתקדם. אשמח לעצתכם בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכולוג? אם כן האם קליני? קואצ'ר? - תגובה
אורית צוקר16/10/2011שלום רב,
נישמע כי אתה עובר תקופה רבת ארועים לא קלים.
בהחלט כדאי לקבל עזרה מקצועית.עד כמה שאני מבינה קואצ'ינג עוסק בלחפש ולהתקדם,משימות אשר לטענתך קשות לך כרגע... כדאי לבדוק לפני כן מה יעזור לך להבין ולעכל את מה שקרה ואת מה שקורה כדי להתחזק ולהצליח ולהשאיר פרק זה מאחוריך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אנונימי18/10/2011תודה רבה על תשובתך אך לאיזה סוג טיפול או ייעוץ את מתכוונת?
האם פסיכולוג יכול לעזור בנושא? קליני? אשמח להמלצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
אורית צוקר19/10/2011פסיכולוג יכול לעזור.המונח פסיכולוג קליני מתאר את הכשרתו של הפסיכולוג לטפל ולהבדיל מפסיכולוג חברתי או ארגוני למשל.
ישנן גם גישות טיפוליות אחרות ושיטות טיפול רבות. כדאי ללמוד קצת אילו שיטות קיימות ומהי דרך הטיפול של כל אחת מהן ולהרגיש מה מתאים לי, למה אני מתחבר.מה מרגיש לי שיעזור לי במירב.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)