מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטוריןקובי23/10/2011
אני לא מצליח להירדם (למרות שב2 לילות הקודמים ישנתי 3 שעות בלילה !!!) בגלל שאני יודע שמחר לאחר חזרתי מחופשת סוכות אקבל מכתב פיטורין.
נפש האדם פשוט מוזרה ומסובכת...
כבר מספר חודשים שהיני מתכנן להתפטר שכן ביקשתי העלאה בשכר וקיבלתי כתשובה העלאה זעומה ומגוחכת.
למרות זאת חלפו כבר חודשים וחצי ובכל פעם דחיתי את ההתפטרות שלי אך במקביל גם התחלתי לזלזל במטלותי ובמעסיקי (ככל הנראה כתגובה להעלאת השכר המזערית שקיבלתי).
לפני כשלושה שבועות זימן אותי המעסיק לשיחה ובה הודיע לי כי אינו שבע רצון מתפוקתי בעבודה ולאורך כל השיחה נראה היה כי הוא מעוניין לגרום לי להבין שהולכים לפטר אותי ושאני אעזוב מרצוני לפני שזה קורה.
בשיחה זו שפכתי כל אשר על ליבי (אולי בעקבות ההזדמנות שנוצרה ואולי כמגננה) והטחתי בפני המעסיק את כל חסרונות מקום העבודה וסיפרתי לו כי ראיתי בהעלאת השכר זלזול בי ואי הערכה כלפי.
במהלך השיחה הבין המעסיק כי בעוד יומיים אני יוצא לחופשה וסיים השיחה ב"תנוח תחשוב ותסיק מסקנות"
אני חייב ללכת לעבודה מחר ואני במיטה כבר 4 שעות...מתהפך מצד לצד
אני פשוט מסוחר מעייפות ומתשישות (ג'ט לג) אך לא מסוגל להירדם מלחץ או ממתח.
פשוט מצחיק...
נמאס לי ממקום העבודה
לא משלמים לי מספיק
אני לא אוהב את הבוס
ולמרות כל זה בגלל שככל הנראה מפטרים אותי אני כ"כ פגוע.
פתאום אני עצוב ומתחיל לחשוב ולדאוג מה יהיה ומה עשיתי לא טוב ומנסה להבין מדוע מפטרים אותי ולא מישהו אחר.
הביטחון העצמי שלי ירד לחלוטין ונהייתי רגשן נורא.
אני חייב ללכת מחר לעבודה גם אם לא אישן דקה!
מה עושים ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין - תגובה
אורית צוקר24/10/2011שלום קובי,
כשאנחנו מתפטרים הדברים לגמרי בשליטתנו ומתוך בחירה שלנו.
לעומת זאת כאשר מפטרים אותנו אנו עשויים לחוות זאת כדחייה וכאימרה שלא נאמרה בקול, שאנחנו לא מספיק טובים....בשבילך זו בעצם פעם שנייה שהרי גם העלאת השכר שקבלת מבחינתך לא היתה שווה את ערכך.לא קשה להבין את רגשותיך כעת.
המלצתי לא לתת למקום הזה לשאוב אותך ולהוריד אותך למטה.
אתה בתוכך יודע את ערכך ואת איכות עבודתך.
תיארת כאן מקרה של סיבה ותוצאה,לא קבלת שכר כפי שרצית,אתה לא עבדת כפי שיכולת,פיטרו אותך.בהחלט יתכן שהדרך בה בחרת לפעול לא היתה הדרך המוצלחת ביותר כדי להשיג את מה שאתה רוצה.
לפני פעולה כדאי להגדיר מה מטרת הפעולה ולבחון אם זו עשויה להניב את התוצאות הרצויות.
הזלזול במטלות שם אותך בעמדת מיקוח נמוכה.עכשיו אתה זה שלא בסדר ולא המעסיק שאינו משלם כיאות.
במקרה שלך בין כך רצית לעזוב אזי ראה בכך השגת המטרה.
להבא כדאי להיות שקול יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)