מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יאושציפי 2927/10/2011
לא יודעת מאיפה להתחיל, החיים שלי מוצפים. נשואה 6 שנים עם אדם אגואיסט שלא מתחשב ברגשות שלי. מרגישה לבד ושאין לי עם מי לדבר. מה שקורה שאני יודעת שזה לא נישואים בריאים ויודעת שדבר לא ישתנה אך הפחד הזה והחוסר ביטחון העצמי שאולי אני איפשהו לא בסדר. תמיד משכנעת את עצמי שאולי אני הייתי קצת קשה, אני לא ויתרתי כו. למרות שאני יודעת שהרגשות שלי אמיתיים. אני במלחמה עם האדם השה שנקרא בעלי, שיתייחס אלי, שיקשיב לי, שידבר איתי על הבעיות ושיהיה פה בשבילי,, בשבילנו
ומה אני מקבלת? זלזול שמתבטא בשתיקה ניצחית לא עונה שמדבים איתו, פשוט מתעלם ממני, לא עונה להודעות וכו. ורק שאני מגיעה לנק שבירה הוא מתעורר. ואפילו לא! כרגע אנחנו אחרי מריסב של שבוע שהוא לא מדבר איתי ולא מתייחס אלי מכיוון שהערתי לו שהוא לא בבית בזמן האחרון. ואחרי חמישה ימים שהסכים להקשיב לי טען" שהוא צריך חופש יומיים". זה לא אמיתי. בקיצו אני ממש מיואשת מה לעשותתתתתתתתתתתתתתת
יש לציון שאנחנו בסביבות גיל השלושים +ילדה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יאוש - תגובה
ענת תנעמי-שפרינצק29/10/2011ציפי שלום רב. מצער מאוד מה שאת כותבת. נשמע שאת בודדה במערכה כאשר את נלחמת עבור עצמך ועבור יחסים תקינים עם בן זוגך. הייאוש שלך מובן וכנראה היכולת שלך להתעשת ולחזור לשגרה לא עוזרת לך להבהיר את הנקודה שאינך יכולה ואינך מעוניינת להמשיך כך ביחסיכם. במקרים כאלה מאוד רצוי להיעזר באיש מקצוע על מנת לפתוח ערוץ תקשורת מיטיב עם בן הזוג בכדי שיבין את המצוקה האמיתית בה את נמצאת ולנסות ליצור מערכת יחסים יותר טובה עבור שניכם.
הרבה בהצלחה,
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)