מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיכאון..רוצהריון30/10/2011
אני חדשה פה..ולא יודעת איך להתחיל..
אני שמחה שלפחות יש למי לרשום את מה שאני מרגישה..
אני בת 29 התחתנתי לפני שנה וכמו כל בחורה רגילה החתונה הייתה מושלמת, אבל היו מריבות בדרך שתמיד תירצנו אותם בגלל נושא החתונה או נושאים אחרים.
אחרי שנה של נישואים שבהם גם המון בעיות להיכנס להריון וטיפולי פוריות והורמונים משתוללים. אני בדכאון! בחיים שלי לא הרגשתי ככה! אין יום שאנחנו לא רבים אין יום שאני לא שותקת לו..אני בעצבים עליו ועל זה שאני לא נקלטת והוא גם צורח עלי ולא מתחשב או מחבק שצריך. אין לילה שאני לא הולכת לישון בוכה..ואני לא מאמינה שאני רושמת את זה..אבל יש לי בתקופה האחרונה מחשבות אובדניות..בא לי להעלם ואני מנסה להרגיע את עצמי...אבל בעלי גם לא כל כך עוזר בעיניין.
אמרנו מליון פעם שנלך לטיפול..אבל עם כל הכסף שאנחנו מוצאים על טיפולי פוריות כבר לא נשאר לנו כסף לטיפול בשבילנו. וגם אם נצטמצם.. אני חושבת שבעלי צריך ללכת לבד לטיפול ואני לבד. הוא בא מבית שכולם צועקים ועצבניים ואני באה מבית שכולם מחבקים ואוהבים ואני לא יודעת לצרוח ככה והוא לא יודע לחבק ככה..
נרשמתי לטיפול דיקור סיני אבל זה עוזר לי נקודתית ולא נותן לי להוציא הכל החוצה..
אני רושמת לכם ובוכה.. קשה לי אלוהים. בא לי למות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיכאון.. - תגובה
אורית צוקר31/10/2011יקירה,
נשמע שאת עוברת תקופה קשה.ששניכם עוברים תקופה קשה.
טיפולי פוריות ונסיונות חוזרים להרות עשויים להכניס מתחים רבים גם בין בני הזוג האידיאלים.
אין לי ספק כי לפני הכל חשוב כי את תקבלי את העזרה לה את זקוקה כרגע.
קשה להכנס להריון במצב של מתח ומצוקה נפשית.
דיקור סיני זה נהדר אבל נשמע כי יש לסדר כמה דברים קודם לכן."ראשון, ראשון ואחרון, אחרון".
כולי אמונה כי במידה ותוכלי לדבר עם מישהו מקצועי על מצוקותיך ולקבל הכוונה לגבי מה שאת עוברת ולגבי הזוגיות שלך,במידה ומשהו בתוכך ירגע ויהיה שלם יותר,יהיה טוב יותר והאפשרות להרות קלה יותר.
אומרים שאחרי החושך הכי גדול עולה האור.
לא להתייאש!לכל מצב יש פתרון.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)