פרידה מבן זוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מבן זוג
    קרין
    14/11/2011

היי,אני בת 35,נפרדתי מבן זגוי שעמו היית כשנה וחצי,די ביוזמת שנינו.זה קרה לפני כשבועיים ואני לא מפסיקה לחשוב עליו. מבולבלת מאוד, כי לא נראה לי שאפשר לגשר על הפערים,אבל מצד שני לו רוצה לוותר עליו,אוהבת אותו מאוד. איך מתמודדים עם זה??יש לציין שאני גרושה עם ילד,והיחסים בינו לבין הילד "לא משהו" בלשון המעטה.בבקשה תעזרו ליייייי מהר1!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מבן זוג

הוספת תגובה

• פרידה מבן זוג - תגובה

אורית צוקר
    14/11/2011

שלום קרין
    עושה רושם כי מתנהל אצלך מאבק בין הרגש לשכל.
    רק לפני שבועיים נפרדת ממישהו שאת אוהבת ואת עדיין חושבת עליו,זה טבעי מאד.
    נשמע כי השכל אומר שהפערים גדלים מידי,שהיחסים עם הילד לא טובים ולכן הקשר לא מתאים אבל הרגש עדיין קיים ומייצר ומעצים את הכאב הטבעי שבפרידה.
    אפשר לבדוק ולשקול שוב ביחד או לחוד אם האהבה מספיקה כדי לגשר על הפערים בכל זאת,אם אפשר לעבוד על הקשר בינו לבין בנך ולהתחייב לזה בכל הרצינות,או לקבל את ההבנה שהגעתם אליה שניכם ולעבור דרך הכאב והגעגוע וכל מה שמביאה עימה הפרידה.
    כדאי ללמוד להשתמש בשכל כדי להוביל את הלב למקום שנכון לך באמת ולהבא לחסוך לעצמך את המאבק הפנימי.שבי עם עצמך ובררי היטב מה חשוב לך במערכת יחסים עם בן זוג כאישה וכאימא לילד.כווני לשם את מערכת היחסים הבאה שלך.
    כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו