מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולי בגידהשנשן14/11/2011
שלום!
לפני 3 ימים קראתי במחשב של חבר שלי מזה 3 שנים מייל מחברה ישנה מהתיכון שגרה בחו"ל שלא השאירה מקום לספק. התעמתתי איתו על הנושא תוך פרץ עצבים, בכי ומלא שאלות. הוא אמר בתגובה שלא היה כלום ושהם כבר חודשיים מאז פגישת מחזור שהיתה להם ומאז היא כבר חזרה לביתה מתכתבים בצורה "חרמנית ופנטזיונרית", נזכרים מה היה כשהיו צעירים ומה עשו איך ואיפה...
הוא נישבע והתנצל, אמר שעשה טעות בעצם המילים שנכתבו שם אבל שלא באמת היה משהו מיני, מאז ניתקתי איתו קשר בכדי להירגע ולחשוב על הצעדים הלאה. אבל אני לא מצליחה להירגע. בכל הודעה שהוא שולח אני מתמלאה כאב והזיכרון מהמילים שקראתי לא מניח לי. אני בחורה שכבר נבגדה בעבר והצלקת נפתחה שוב... אני מנסה לרצות להאמין לו למרות שיודעת שדברים לא יחזרו להיות אותו דבר אבל גם קשה לי לוותר עלינו כי אנחנו לפני התקדמות בקשר במעבר לדירה משותפת שחיכיתי לה המון זמן. אני צריכה עזרה באיך להתמודד.. איך לעשות את הדברים בצורה נכונה ואיך להיות שלמה עם הסליחה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי בגידה - תגובה
אורית צוקר15/11/2011שלום רב,
נשמע כי את עוברת משבר אמון. משבר אמון הוא משבר לא פשוט. על מנת לשקם אותו נדרשת עבודה אישית ומשותפת משניכם.
שלו-להבין כי התנהגות כזו אינה מקובלת.לבדוק מה הביא אותו להתנהגות זו ולהתחייב לא לחזור עליה שוב,להבין את עצמת הכאב שנגרמה לך. שלך-להקשיב ולנסות להבין מה היה שם,לחשוף את הכאב בפניו,לנסות להרפות מחשדנות,לאפשר לו להביע חרטה. של שניכם- לברר איזה תוכן אתם רוצים ליצוק בתוך היחסים שלכם,איך אתם חושבים שזוגיות אמורה להיות ומהי מחויבות עבורכם.כמה מקום יש לביחד וכמה מקום יש ללחוד ואיפה עוברים הגבולות.
אם הקשר חשוב לשניכם והעבודה תעשה, תוכלו לשקם את האמון.
רק מעשים לאורך זמן ישקמו את האמון הכל כך חשוב בתוך מערכת יחסים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)