מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    אני
    24/12/2011

לפעמי מרגיש לי שאין לי חיים...
    אני לומדת,מתנדבת,עובדת,יש לי כמה חברים טובים,משפחה,אני נהנת לקרוא ולעסוק בספורט ויש מחשבות על עוד דברים...
    אבל עם כל זה ,ולמרות שמבחינת הלו"ז החיים שלי עמוסים
    מרגיש לי לפעמים שבלי הנוחכות של בחור חסר לי. גם אם אני לא יודעת מתי יש לי זמן באמת לכזה...
    וכרגע זה במצב שאני לבד כמה חודשים טובים ויודעת שכדי לעבור את האקס (חוץ מקשר לא משמעותי של חודשיים) אני צריכה קשר חדש וסוחף
    אני מאוהבת במישהו שלא יכולים להיות ביחד, אז אני אומרת לעצמי
    שאני צריכה להכיר כדי לעבור את האקס...
    וביום מפתיע כמו היום שאין לי מחוייבויות אני מוצאת שאני לא מתעסקת בכלום
    חוץ משיחות עם בחורים שונים שחלקן אפילו טובות כשאני בעצמי לא יודעת מה אני רוצה ,וכן יושב בראש המחשבה אני אכיר ואהיה בקשר? ומה יהיה עם הבחור שאני מאוהבת בו,יש לציין שזה הדדי פשוט נוצר מצב נוכחי שלא ידוע מתי יסתיים...
    והכי מ]ריע לי..מה את עושה עם עצמך? אין לך דברים יותר טובים מאשר לדבר עם בחורים ?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

אורית צוקר
    25/12/2011

שלום רב,
    באמת נשמעת מבולבלת,נשמע שאמנם יש לך חיים מלאים ובכל זאת משהו חסר לך. חבר? צורך ורצון במערכת יחסים? רצון לאהוב ולהיות נאהבת?
    לפעמים כשבתחושה שלנו משהו חסר בחיינו הוא הופך להיות גדול יותר מכל מה שנוכח בחיינו. צריך רק לשים לב לכך ולנסות להפנות את תשומת הלב שלי למקום בו אני רוצה שתהיה ולמה שיש. אהבה תבוא.
    כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו