לאורית וענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאורית וענת
    אני
    17/01/2012

תודה לכן על המשוב.
    הראש שלי מוצף בבלגן וקשה לי להתנהל. אני חיה לא טוב עם עצמי.
    אני מבולבלת וטרודה ולא מצליחה לנהל את החיים שלי והכי כואב שהזמן עובר ורץ קדימה. לא יודעת מה לעשות כבר. אולי טיפול פסיכולוגי אולי לימודים חדשים. אולי פשוט לשבת ולרשום מה צריך לעשות ופשוט לעשות.
    אני לוקחת בבוקר את שני הילדים שלי למסגרות וחוזרת הביתה גמורה. אין לי חשק לעשות כלום ואני כל כך פסימית. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאורית וענת

הוספת תגובה

• לאורית וענת - תגובה

אורית צוקר
    17/01/2012

להתחיל בדבר אחד ולהשאר אופטימית!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה דבר אחד?

אני
    17/01/2012

יש לי המון המון המון סידורים וברקע יש את הצורך שלי בעבודה ותמיכה.
    איך מתחילים בדיוק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה דבר אחד? - תגובה

אורית צוקר
    17/01/2012

דבר אחד זה אומר להתמקד. אם תמיכה זה הדבר הנחוץ ביותר כדי להתקדם כרגע, אז להתחיל משם.לבחור איזו תמיכה אני רוצה לקבל ובאיזה אופן וללכת על זה.לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו