אני בגדתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בגדתי
    אסטבן
    11/02/2012

אני מודע לאפשרות שיופנה אלי כעס מסוים אבל אני רוצה להאמין שגם אני בנאדם, כזה שמבין שעשה מעשה רע.... בקצרה:

חזרתי מחו"ל (3 חודשים) ובגדתי בחברה שלי (כמעט 5 שנים) שנשארה בארץ, עם הבחורה איתה נסעתי לטיול. כשחזרתי לארץ חשבתי שאוכל לחזור לחברה ושהאהבה תפרח מחדש אך התברר לי שזה לא כזה פשוט וכבר אחרי יום נפרדתי ממנה אחרי שיחה כואבת מאד בה סיפרתי לה מה עשיתי בחו"ל.

כעת אני סובל מייסורי מצפון קשים מאד שלא מאפשרים לי לתפקד ביום יום ולהמשיך הלאה בייחוד מפני שהיא לקחה את זה מאד קשה. היא כבר תכננה את החיים שלנו יחד (חתונה, בית וכו'). אני מרגיש שאני חייב לפצות על מה שעשיתי. מצד אחד אני זקוק נואשות למחילה מצידה אך מצד שני אני רוצה שהיא תמשיך הלאה, בייחוד שהיא לקראת פרק חשוב בחייה (מבחן גדול). אני לא רוצה חס וחלילה להמשיך להשלות אותה.

אני יודע שאולי מגיע לי להיענש על מעשיי אבל יש לציין שלא התכוונתי לפגוע בה והיא חשובה ויקרה לי עד מאד.

איך אני מתמודד עם אותם ייסורים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בגדתי

הוספת תגובה

• אני בגדתי - תגובה

אורית צוקר
    11/02/2012

שלום אסטבן,
    ייסורך נובעים מן העובדה שמישהו שיקר לך נפגע וזה מובן.קשה להיות בעמדת הפוגע לפעמים אפילו יותר מבעמדת הנפגע.
    ניראה שהיה פער גדול בין התכניות שלך לבין תכניותיה של חברתך לשעבר,שהלכתם לכיוונים שונים. אינני שואלת מדוע נסעת לחו"ל עם בחורה אחרת אבל כבר כאן ישנו סימן. אולי הנסיעה הזו בעצם מסמנת את תחילתה של תקופה חדשה עבור שניכם.הפער בין הציפיה של החברה לבין מה שלמעשה קרה מעצים את פגיעתה.הדברים "תפסו אותה לא מוכנה", הפגיעה מובנת.
    מייסורי מצפון לא יצא דבר כרגע.יש להבין את התמונה במלואה,לברר עם עצמך מה הביא לבגידה ומשם לקבל תשובות. להבין שמשהו נגמר ומתחיל חדש,לקבל את העובדה שביחסים אנו נפגעים ופוגעים,במידה ורוצים לשקם את הקשר יש הרבה עבודה לעשות או לחילופין לעכל את הפרידה.
    מחילה תבוא רק אחרי שהחברה תעבור את השלב הכואב בו היא נמצאת כעת.
    כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו