מזדהה עם מיכאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזדהה עם מיכאל
    אני
    13/02/2012

היי
    אני מזדהה עם מה שהבחור בשם מיכאל כתב, גם אני הרבה מאוד זמן יחסית אחרי פרידה ולמרות שיודעת שאין סיבה או דרך או רצון לחזור והיו המון דברים רעים בקשר
    לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו בשנאה ,הבן זונה בגד בי כל הזמן -עשה דברים שאני לא מסוגלת לסלוח עליהם, אבל למרות כל אלה אני לא מצליחה להפסיק לכעוס עליו ויש פעמים שהייתי מעדיפה לוותר על הזמן הטוב שהיה לנו כי הזמן הרע לא שווה את זה, זה מרחיק ומפחיד אותי מלהכיר בחורים אחרים.כי אני מפחדת שקשר טוב יכול להדרדר לכזו שנאה... ואני גם סוג של מאשימה אותו במצב שאני נמצאת בו היום שרובו היה כי עשיתי דברים עבור הקשר שהתבדה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזדהה עם מיכאל

הוספת תגובה

• מזדהה עם מיכאל - תגובה

אורית צוקר
    13/02/2012

הכעס הוא רגש טבעי במצבים כאלו.כשאנחנו נמצאים ביחסים אנו עשויים גם להפגע.האם נפסיק לחפש קשר אמיתי עקב כך? האם ניתן לנסיון רע אחד לקלקל את כל מה שיכול להיות לנו בחיים? אפשר להמשיך ולהיות עסוקים במה שהצד השני עשה לי ואפשר גם להסתכל על חלקי ביחסים, מי אני ומי אני רוצה להיות בתוך יחסים!כמה אני נאמנה לעצמי ולדרך שאני חושבת שהיא הדרך הנכונה!
    כשהלב סגור הוא סגור לא רק בפני מה שרע,הוא סגור גם בפני מה שטוב....
    מי יתן ותמצאי אהבת אמת.
    ברכות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו