מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משברנעמה08/03/2012
שלום,
אני בת 23. יצאתי עם מישהו במשך 9 חודשים והיה לנו קשר מאוד מאוד טוב, בריא וזורם.
הוא טס לחו"ל לשנה לטייל והחלטנו שאנחנו נשארים בקשר אבל ללא מחויבות, וגם הסכמנו שלא נעלה תמונות שלנו עם המין
השני לרשת כדי שזה לא יפגע באחד מאיתנו. גם שנינו מסכימים על זה שאנחנו רוצים לחזור כשהוא יגיע לארץ ואפילו נגור ביחד.
עכשיו עברו כבר חודשיים, אנחנו עדיין בקשר אבל משהו השתנה- הוא נהיה קצת קר ועלו תמונות שלו עם בנות [לא משהו מיוחד, סתם תמוונת בנוף או בהוסטלים], אני מרגישה שהוא ממש נהנה שם וקצת מתחיל להתנתק.
אני מצד שני, כל פעם שמתעדכן משהו כזה - אני לא ישנה טוב, שעות ספורות בלילה, הבטן שלי מתהפכת, אין לי תאבון. אני ממש מעורערת ולא יציבה, יש לי מצבי רוח. רזיתי מאוד בחודש האחרון ואני כבר לא יודעת מה לעשות עם זה, אני גמורה.
לא משנה אם מה שמתעדכן הוא טוב או רע אני נכנסת לסרטים על מה שקורה שם.
ניסיתי להתנתק ממנו ולהפרד אבל זה רק היה יותר גרוע, הרגשתי יות רע וגם קצת פגעתי בו על הדרך....
חסרת אונים, בבקשה תעזרו לי :/* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר - תגובה
אורית צוקר11/03/2012שלום נעמה,
מבינה לליבך.
טיול של שנה בעולם הוא ניתוק מכל מה שקורה בחיי היום יום בארץ, יש להביא זאת בחשבון.גם אם בליבו הוא מחזיק בקשר איתך הרי שהמסע אליו הוא יצא מזמן לו חוויות שונות ורבות, שאת אינך חלק מהן ,ולכן גם נשמע לך קר.לפי מה שכתבת הסכמתם להשאר בקשר ללא מחויבות. התרכזי בחיי היום יום שלך,צרי חוויות משלך,אין טעם לנסות ולנחש מה יהיה או לאן הדברים הולכים הרי איש אינו יודע באמת מה צופנים החיים. שנה זהו פרק זמן ארוך והכל יכול להיות.ראי בפרק זמן זה אפשרות להתקרב לעצמך, להכיר את עצמך טוב יותר, לבנות את עצמך.קחי הרבה אוויר לריאות ועם כל נשיפה שחררי את הרגשות ואותו. את גם יכולה לומר לעצמך בקול שבכל נשיפה את משחררת אותו לחוות את חוויותיו ואת עצמך לחוות את חייך שלך. הכוח של החיים הוא הכוח הגדול מכולם, כשאנחנו מנסים לשלוט בכוח הזה התוצאות לעיתים עגומות, תני לכוח הזה לעשות את שלו. אם נועדתם, החוויות שלו יחזירו אותו אליך בעוד שנה וכנ"ל לגבייך.תני אמון בכוח הזה ובכוח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)