פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה
    ליאור
    21/03/2012

הייתי בקשר עם מישו לשנה.. בתקופה האחרונה הוא השתנה מאוד הוא נהיה מאוד קנאי.. כאילו הוא רוצה לשנות לי את כל החיים ואת החברים שלי.. למרות זה הייתי סובלת בכיף כי אני אוהבת אותו .. בסוף נפרדנו כי הוא לא ראה עד כמה וויתרתי למען הקשר שלנו והרגשתי שהוא תמיד מחפש סיבה כדי שניפרד .. זאת לא אהבה ראשונה בחיי אבל כן אני מרגישה שזאת פעם ראשונה אף פעם לא היה לי קשה כמו עכשיו.. למרות כל הרע שהוא עושה לי בחיים.. אני לא יכולה להתנתק ממנו ולא רוצה להמשיך את החיים שלי בלעדיו.. איך אפשר לאהוב משו שאנחנו יודעים שלא מתאים .. ולא מעריך אותנו כמו שצריך .. ושמגיע לנו יותר טוב ..על פעם אני שאת שמוותרת וחוזרת אליו .. אני לא יודעת מה לעשות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• פרידה - תגובה

אורית צוקר
    23/03/2012

שלום ליאור,
    לפעמים אנחנו עוברים מערכות יחסים שלא טובות לנו כדי ללמוד מה כן טוב לנו.....אנחנו מקבלים "מכות" כדי ללמוד ממה להמנע. כדאי ללמוד לאהוב את עצמי, כשאני אוהבת את עצמי אינני נמצאת במקום שאינו טוב לי,מכבד אותי,עושה אותי מאושרת.המשיכה למי שעושה לי רע אומרת שעדיין לא למדתי להעריך לכבד ולאהוב את עצמי.
    בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו