נגמר הכח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נגמר הכח
    עייפתי
    01/04/2012

אולי זה כי לא ישנתי טוב בימים האחרונים אולי כי המחזור קרב אבל אני מתוסכלת
    אני מרגישה מוצפת ולא מרגישה שמצליחה לדבר עם מישהו על זה
    בסופ"ש ביליתי והתנתקתי מהכל והיה נחמד לעסוק בספורט היה משחררר וטוב ולבלות ולהרגיש שאני עושה דברים כיפיים , אבל זה מסכה
    אני לא מצליחה באמת להיות אין לי באמת רצון לכלום אבל גם כשאני לוקחת חופש אז זו לא הרגשה טובה זו הרגשה של התחמקות וזמן פנוי שאני לא יודעת מה אני רוצה בו
    אני כל יומיים משנה את מחשבתי בקשר למקצוע שבחרתי בו... אין לי כח להתמודד עם זה יש לי המון על הראש ומצד אחד מרגיש שאני חייבת את הברייקין האלה אבל אח"כ אין לי כח להתרכז בלימודים יודעת שזו למידה ותהליך אבל נמאס לי להרגיש מאחורי כולם והלחץ הנפשי הזה והרצון בזוגיות והצורך בזה אבל מתי ואיך משלבים את זה עם כל שאר החיים ומה שהכי חשוב אמור להיות הלימודים אבל חסר לי ובמקביל אני מפחדת פשוט מפחדת כי נפגעתי
    יודעת מה נשמע שאני צריכה טיפול אבל מה זה יעזור לי, אשמח להסבר ולא יודעת מתי אני מכניסה את זה רוצה לשכוח את העבר ולהיות בנקודה בעתיד שהכל יהיה פשוט אני רוצה לעסוק במשהו שילך פשוט ואני אדע שטוב לי בזה שיהיה לי זמן לתחביבים שלי שאני ארגיש טוב וקרוב עם חברים ושתהייה לי זוגיות אמיתית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגמר הכח

הוספת תגובה

• נגמר הכח - תגובה

אורית צוקר
    05/04/2012

אולי כדאי כרגע להתמקד בנושא אחד ולטפל בו ואח"כ בנושא הבא ומי יודע אולי הבא כבר יסתדר מעצם זה שהאחרים הסתדרו. ההרגשה שיש כל כך הרבה נושאים שלא מסתדרים לי, בהחלט יכולה לגרום לתחושת עייפות. זוגיות? לימודים? פנאי? קריירה? במה אני בוחרת להתמקד עכשיו? הבחירה תעשה קצת סדר ותוריד מהתחושת העומס.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו