מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטרו אותי וקשה ליענת14/05/2012
עבדתי בעבודתי כ5 שנים, בתחום שלי, אהבתי את העבודה אבל בגלל קיצוצים נאלצו לפטר אותי יחד עם עוד כמה. אני גרה לבד בשכירות, ואני מתחילה לחשוב על המשכורת, הכסף והנושא הכלכלי שכידוע הוא לא קל. אני מאוד לחוצה בנושא הזה כי אצלנו בבית תמיד היו בעיות כלכליות וזה תמיד היה נושא קשה. אני ישנה ממש מעט, מתעוררת באמצע הלילה ומתחילה לחשוב, קמה למחשב לחפש עבודה ומגיעה למצב שאני לא עייפה עד הבוקר ואז אני נרדמת לקצת ושוב מתעוררת. קשה לי עם הלחץ ואני לא רוצה לחזור לבית הוריי, אני שונאת להיות בלי עבודה
איך אפשר להרגע? מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטרו אותי וקשה לי - תגובה
אורית צוקר14/05/2012שלום ענת.
ההרגשה בעקבות פיטורין היא קשה. נדמה כי נשמטת הקרקע והדאגה לעתיד מרימה ראש.
שימי לב כי רגשות הלחץ והדאגה נשענים על מחשבות אשר מביאות בחשבון את הגרוע ביותר ולא נותנות מקום למחשבות המביאות בחשבון אפשרויות טובות.אני מבינה כי גם עבר כלכלי קשה משפיע על הרגשתך,נסי לחשוב קדימה ולא אחורה.כדי להרגע כדאי לעבוד יותר עם ההגיון ופחות עם הרגש. לדמיין את התסריטים הטובים שעשויים לצמוח ממצב זה ולא את הגרועים,כמו, מציאת עבודה טובה ומהנה.לזכור שכמו שמצאת עבודה זו תמצאי גם אחרת, לסמוך על כישורייך שיאפשרו לך להסתדר.להמשיך לחפש,לבדוק מה האפשרויות להתפרנס בנתיים(דמי אבטלה למשל),לנהל סדר יום, גם אם אין עבודה,למלא את הזמן בצורה מסודרת עד כמה שאפשר,לנשום לחזה להרפות את הגוף, להאמין!!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופה קשה, שינה חוסר שינה, לא פשוט
ענת15/05/2012את מקסימה וחיזקת אותי במילים חמות ואני מנסה לחזק את עצמי במחשבות חיוביות אבל לצערי זה לא מספיק
אני חושבת מחשבות חיוביות ואז מדברת עם הבנק וזה מחזיר אותי למציאות.
מה שכן בלילה האחרון לקחתי כדור לשינה שקבלתי מאמא, טונייט, זה עזר לי לישון ולא לקפוץ כל הלילה בחיפושים ומחשבות ובינתיים נראה לי שאמשיך לתקופה מסוימת. לפעמים אני רוצה פשוט ללכת ליום פינוק או משהו כזה ולהרגע אבל זה לא בתקציב שלי. זה לא פשוט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקופה קשה, שינה חוסר שינה, לא פשוט - תגובה
אורית צוקר15/05/2012ענת אני מבינה אותך ואת דאגתך.הכדור הוא אופציה אבל לא כדאי להתרגל...
ברור שמחשבות אינן פותרות את המציאות אך אופי המחשבה ישפיע על מצב הרוח וזה ישפיע על העשייה שלך כדי למצוא את מקומך מחדש.
אפשר להתפנק גם עם משקה קר בים או משהו דומה שלא מצריך הוצאה כספית גדולה...מה דעתך?
יש הטוענים כי דווקא בתקופות הקשות אנחנו צומחים..תאמיני! אל ייאוש!
כל הטוב שבעולם!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)