עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מהממת 26
    17/05/2012

שלום, אני רציתי לשאות כיצד אני יכולה לעזור לידיד טוב שלי שהוא בן 33 ,לא היה לו קשר כבר מעל שלשו שנים, וכל זה בגלל הפחד מהקשר הקודם שלו, הוא אמור היה להתחתן עם בת זוגתו הקודמת וזה לא הסתדר בסוף. כיום הוא נמצא בקשר עם מישהי כבר כמעט שנה, בהתחלה היה לו מאוד קשה להתרגל לזה, עד פעם להיות בקשר, אך הוא נשאר איתה, אך מלכתחילה הוא לא ציפה שהקשר ימשך והם יתקרבו, וכעת הם 10 חודשים ביחד.הוא רוצה להפרד ממנה, מכיוון שלא טוב לו כבר, אך הוא אומר שהוא לא רוצה להכנס לקשר רציני יותר בחיים, מכיוון שלא יכול לתת מעצמו מאה אחוז. הוא מחכה שהחתונה של אח שלה תעבור ואז יפרד ממנה. אנחנו מדברים כמה פעמים בשבוע, הוא גם לא עובד, גר אצל ההורים, מפחד ללכת ללמוד, להתפתח-הוא מודה לזה, אך לא עושה עם זה כלום, ואני מאוד רוצה לעזור לו, אך כבר לא יודעת מה להגיד לו, ההוא לא רוצה גם ללכת ליעוץ. הוא פשוט מתבזבז וכואב לי לראות אתו כך, כי הוא באמת מקסים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

אורית צוקר
    17/05/2012

שלום רב,
    עושה רושם כי יש פה צורך בעזרה מקצועית.
    לצערי אי אפשר להגיש עזרה למי שאינו רוצה בה.אולי מה שהוא צריך ממך זה שפשוט תהיי חברה.את יכולה לדבר באזניו על כישוריו ואכויותיו אולי משהו מזה יחדור ויגרום לו לרצות בשינוי,אולי.ברור לי עד כמה זה מתסכל לראות חבר במצב שכזה מבלי יכולת לעזור,אך לכל אדם האחריות לגורלו.כמו שכתבתי,לא נוכל להגיש עזרה למי שאינו רוצה בה.
    כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מהממת 26
    17/05/2012

אני עושה זאת, והוא מודע למה שהוא רוצה. הוא מאוד אוהב אלקטרוניקה ורוצה להתעסק בזה, אבל מאוד מפחד ללכת ללמוד. אני באמת אובדת עצות.

תודה רבה בכל מקרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

אורית צוקר
    17/05/2012

לעזור לו להגיע לטיפול. טיפול נכון ילמד אותו להתמודד עם הפחד ולעשות מהלכים חדשים. לעודד אותו לעשות צעד.או לחכות עד שזה יבוא ממנו....
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו