עוד ערב אבוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד ערב אבוד
    מתוסבכת
    25/05/2012

שלום
    אני לעיתים קרובות מרגישה בודדה
    אני מרגישה שלא משנה איפה אני אהיה לא מספיק חשוב לאף אחד לרצות את חברתי
    בטח לא ליזום פעולות מהנות ,בעוד שאני רואה שעם אחרים החברים שלי כן יוזמים ולא מזמינים אותי, וכשאני ורוב הפעמים אני יוזמת מפגשים אם הם לא יכולים הם אומרים נדבר כבר
    אני רגילה למצב למרות שהוא מתסכל אותי, אני חושבת שכרגע יותר רע לי כי אני מתוסכלת מהחיים המקצועיים ואז יש יותר זמן ופחות תעסוקה ,וזה גם הכל דבר קשור בדבר שגם אין לי רצון להתעסק בתחביבים שלי ואז אני נשאבת לריק ומרגישה עוד יותר בודדה.
    גם מרגיש לי מאיים להכיר בן זוג כי אולי אני במקום שאני אצפה מה שלא מעט ציפיתי מבן הזוג הקודם שימלא את החלל הזה
    אני מנסה לומר לעצמי טוב אז אני לא יוצאת אז אלך לישון מוקדם ומחר אתעסק בתחביבים שהיום לא היה לי כח לעשות או אולי אפילו אלמד יותר אבל נמאס לי כבר מההרגשה שאני לא חשובה ברמה הפיזית לאנשים, סבבה שברמה הנפשית יש אנשים שאני יכולה לדבר איתם אבל נמאס שאני לא באמת מעניינת אותם כדי שעליי הם יחשבו כשהם רוצים לעשות משהו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד ערב אבוד

הוספת תגובה

• עוד ערב אבוד - תגובה

אורית צוקר
    26/05/2012

שלום רב,
    ניראה לי כי הדרך לשנות את החוויה היא לא לוותר לעצמך,להקפיד על עיסוקייך ותחביביך ולמלא את עצמך בכל מה שמעניין אותך. בדקי עם עצמך מה קורה בתחום התעסוקה שלך? ממה נובע חוסר שביעות הרצון וכיצד אפשר לשנות את המצב?אנשים אטרקטיבים הם אנשים אשר עולמם מלא.
    בהצלחה,כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אצלי זה דומה

מתוסכלת
    02/06/2012

אנשים שאת חושבת שאת לא מעניינת אותם לא שווים שתשקיעי בהם את הזמן שלך. את צריכה למצוא אנשים שכיף לך לבלות איתם ולא שתרגישי שאת מהווה עליו מעמסה. תעשי מה שטוב בשבילך. אם גם את חווה פרידה כמוני אשמח לדבר בפרטי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ראיתי את ההודעה לפני

מעיין
    29/08/2012

היי "מתוסכלת" לא ראיתיאת ההודעה קודם
    איך אפשר להתכתב בפרטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו