מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לחץ ובלבולמאור06/08/2012
אני בחור בן 27 סיימתי כרגע מכינה אקדמאית ועתיד ללמוד כבר באוקטובר הקרוב.
הבעיה היא החרדות שמציפות אותי סביב הנושא שבחרתי שזה עו"ס.
אני בעבר כבר בחרתי תחום לימודים שונה בתחום ההנדסאות וראיתי שזה משעמם אותי ופרשתי מלימודים. אחר כך נרשמתי להכוונה מקצועית של 6 מפגשים שאותה ערכו פסיכולוגים קלינים, בסוף אמרו שזה המקצוע שמתאים לי . לא כל כך הפתיע אותי כי את האמת חשבתי פעם על המקצוע הזה למרות שניסתי לברוח מיזה.
הבעיה שאני מפחד לטעות שוב ולגלות שזה לא בשבילי ואז מה? לאן אפנה?
חוסר וודאות משגע אותי ואף משתק..
אני באתי מבית עם מצב כלכלי רע ואבא מושתל כליה המקבל קצבת נכות.
דבר שגם משפיע עלי על הלחץ כלפי העתיד...
תמיד יש לי מן פנטזיה שעבודה צריכה לפתור את כל בעיותיי..
לפעמים הייתי מעדיף לחזור לצבא למארבים בקור ובבוץ שם היה לי הרבה יותר קל ופחות לחץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ ובלבול - תגובה
אורית צוקר07/08/2012שלום מאור,
בהחלט מבינה ללבך.חוסר הוודאות מלווה את החיים של כולנו ולרבים זוהי עובדה קשה לקבלה. נסה לשים לב אם חרדות מלוות אותך כל פעם שעליך לקבל החלטות.באם כך,כדאי לטפל בנושא לעומק.
החיים מזמנים לנו צמתים רבות בהן עלינו לפנות לדרך כלשהי.אם ניתן לפחד מחוסר הוודאות לשתק אותנו,נישאר לעמוד בצומת...
חוסר הוודאות משאיר את כל האפשרויות פתוחות וזהו הצד היפה של העניין.גם שביל צר וחשוך עשוי להוביל אל גן פורח.
אני מניחה שאם פנית לבקש הכוונה מקצועית הרי שלא היה נושא לימוד אחר אשר משך את לבך במיוחד ואם כבר חשבת על עו"ס בעבר אז אולי באמת יש שם משהו...?
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן יש הרבה עיקר מדברייך..
מאור07/08/2012תמיד יש לי חרדות לפני החלטות שממש משתקות אותי. הבעיה שאני אף פעם לא יודע אם זה סתם פחד שעוצר אותי או סימן כלשהו שאני עלול לעשות טעות.
מבחינתי החלטה זה לכל החייים ולא ניתן לשנות אותה, כי אם אני משנה אותה אז הרי שאני מודה בדיעבד שעשיתי טעות ששגיתי.
ונראה שכתבתי כבר שאני לא סולח לעצמי בקלות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן יש הרבה עיקר מדברייך.. - תגובה
אורית צוקר08/08/2012החלטות, טעויות, גורל, שינוי,בחירה, למידה,כישלון,הצלחה, פחד - נושאים שכדאי לך לברר ולבדוק עם עצמך ו/או עם עזרה מכל סוג שהוא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)