מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    סיגל
    12/11/2012

חוויתי גירושין קשים מאוד . הכרתי גבר שתיעתע בי בתחילת הקשר אחר כך נעשה רציני.. אני חשה שאינו אמין גם בגלל התנהגותו בעבר .. וגם בגלל הסימנים ניקויי היסטורייה בצ'אט , בפלאפון , מחיקות למינהםלדעתו אני פראנואידית וחופרת סתם. ין לו תשובות הגיוניות - אני שואלת למה הצ'אט פתוח בשעה 12 בלילה ? הוא עונה אני לא יודע המייל שלי פתוח כל היום - זו התשובה שלי תתמודדי. אני רוצה לפרוש מזה ואין לי מושג אייך עושים את זה כי אני עם חרדת נטישה והבדידות תהרוג אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

ענת תנעמי-שפרינצק
    12/11/2012

סיגל שלום. נראה כי כרגע בחייך, אחרי גירושין קשים, אינך במצב רגשי לתת אמון בבן זוג חדש. אני לא מכירה את האדם שאת יוצאת איתו אבל מתוך דבריך יש רושם שאת לא מקבלת את הסבריו ואולי נמצאת עימו בגלל סיבות אחרות מלבד איכות הקשר, חום ואינטימיות. הייתי ממליצה לך קודם להחלים מפצעי הגירושין וממה שקרה בינך לבין גרושך ולהתחיל בהמשך קשר חדש ממקום יותר נקי ובוטח. את תחושת הבדידות ניתן להפיג בדרכים יותר מועילות עבורך וכך בעתיד הלא רחוק תוכלי לנסות שוב ליצור זוגיות חדשה, שמושתת על אמון הדדי. הרבה בהצלחה, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו