מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמודדות עם בגידהמיכל03/12/2012
לפני כ3 חודשים גיליתי שבעלי ואבי שלושת ילדיי ניהל רומן עם בחורה הצעירה ממנו ב20 שנה ובמקביל ולפני כן צרך שרותי מין בתשלום.
התחלנו טיפול זוגי ,לבקשתי הפסקנו והתחלנו טיפול אישי.
אני מתקשה להחליט אם להתגרש או לשקם.בעלי מעוניין בשיקום.לאחר הגילוי הוא
התנהג כמי שמבקש מחילה קנה מתנות,העריך אותי,כתב מכתבים מנסה להתקרב פיזית.
לא יודעת אם התנהגותו אמיתית או אינטרסנטית מהפחד לפרק משפחה.
אני לא בטוחה שיוכל להעניק לי יושר ונאמנות לאחר ששנים שיקר ובגד.
אני לא בטוחה בהרגשתי כלפיו,כרגע חשה מרומה, מושפלת,כעוסה וכואבת מאוד.
נא חוות דעת המומחים של הפורום והאם יש קבוצת תמיכה בענייני בצפון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם בגידה - תגובה
ענת תנעמי-שפרינצק05/12/2012מיכל שלום. גילוי הבגידה הוא מאוד טרי ודרוש לך זמן כדי לעבד את מה שקרה. את שואלת שאלות נוקבות לגבי עתידכם המשותף. רק את יכולה לדעת מתוך היכרות עצמית אם תוכלי לסלוח לו, לשוב לבטוח בו ולשקם את יחסיכם. את בטיפול אני מבינה, אם אינך מקבלת מענה מספקת לקשייך, צייני זאת בפני המטפל, זה חשוב. לצערי, אני לא מכירה קבוצת תמיכה כזו באיזור מגוריך. בהצלחה, ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)