לבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבד
    נעם
    15/12/2012

יום מושלם בחוץ ואני בבית עצובה ולבד.
    בחצי השנה האחרונה עד אתמול הייתי בזוגיות. לא הייתי מאוהבת בו בטירוף, וגם לא עד הסוף או לא יודעת אם ממש אהבתי אותו.
    הוא בחור טוב, היה לנו טוב ביחד, היו דברים טובים באינטראקציה בינינו. נפגשנו שישי ושבת בעיקר, אהבתי את זה שהוא זמין למפגשים האלה, שיש לי עם מי להיות.
    במפגשים עצמם מבחינת המעש היו לנו דברים משותפים, אבל מבחינת החיים שלו כבר חודש שביני לביני לגלגתי עליו שהוא רק עובד והתעצבנתי וגם דיברתי איתו על זה , והיו שני ריבים בשבועיים שהובילו לפיצוץ, אבל הרגיש לי שמעניין אותו נושא אחד שלא ממש מעניין אותי, ושהוא בעיקר עובד ושיש לזה השלכות מעצבנות על הביחד שלנו
    יכולתי אם לא היינו מגיעים לפיצוץ להמשיך בקשר אולי עוד הרבה זמן ואפילו מעבר, כי מאוד נוח וכיף שיש בן זוג, כיך שיש עם מי לטייל, עם מי לעשות דברים, הסקס , וגם התקשורת שלנו או מה שהיה בו עבורי שכן שילבתי גם דברים אחרים והיינו פתוחים לגבי זה, וגם השיחות דיברנו על דברים בקשר , בא הרבה מיוזמתי, וכל מיני שיחות אחרות נחמדות.
    ועכשיו אני ממש מבואסת שיום כזה מושלם ואני פה לבד.
    התחביבים העיקרים שלי הם קריאה וספורט, אני לומדת באזור מרוחק אבל חוזרת די הרבה למרכז שכאן יש יותר מה לעשות, אני די מפחדת האם בחרתי נושא טוב בלימודים, ומאוד נוח ונעים שעם החששות האלה יש את החבר שאני חוזרת אליו ומדברת איתו בערבים... ועכשיו לא יהיה את זה, וגם הדינמיקה שכן הייתה טובה איתנו, ואני מפחדת שוב, כי זו הזוגיות השנייה שלי, שיהיה לי קשה למצוא בחור שיהיה לי איתו טוב, ואין לי הרבה חברים המצב החברתי שלי בעיקר מבאס אותי, יש לי 3 חברים טובים ועוד אחת, ועוד שתיים מהלימודים, קשה לי להכיר חברים חדשים, והחברים הקיימים לא זמינים הרבה , אז היה לי כן מאוד נוח וטוב שכשיש חבר אז העולם האולי קצת מצומצם שלי הרגיש יותר מלא איתו...
    אוך יום כזה יפה ורע לי...

מבחינתי נפרדנו אבל בפועל פשוט היו אמירות של אין לנו מה לדבר יותר... בטלפון.
    לא יודעת אני מבחינתי כנראה לא אתקשר אליו... למרות שמאוד הייתי רוצה לבלות איתו היום, השאלה אם איתו זה לא פשוט כל בחור שהוא...

רע לי
    ואני עוד צריכה ללמוד... :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבד

הוספת תגובה

• לבד - תגובה

אורית צוקר
    16/12/2012

שלום איה,
    מבינה את תחושת הלבדות אותה את חווה.
    המעבר מזוגיות ל"לבדות" הוא לא פשוט מעצם היותו שינוי במצב אליו אנו מורגלים,אך היכולת להיות במקום זה היא יכולת מחזקת אשר מאפשרת לנו לעשות בחירות הנכונות לנו בעתיד. לא כי אני זקוקה למישהו שימלא עבורי איזשהו חלל אלא מישהו בו אני בוחרת כשותף מתאים.
    ומה אם היה גשם בחוץ? היית מרגישה אחרת? ואם היו חברים סביבך היית מתגעגעת אליו ומרגישה בחסרונו?
    אולי זה זמן טוב להרחיב מעגלים של עיסוקים תחביבים וחברים ולראות אם ממקום זה את עדיין מעוניינת בקשר?
    כדאי לתת לעצמך להיות עוד קצת בתוך התחושה ולראות מה עולה משם.
    התשובות בתוכך והן יבואו.
    כל טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו