מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לקיחת תרופות SSR מזה 15 שנהS30/12/2012
שלום לכולם, לפני 15 שנה התמוטטתי הרגשתי סחרחורת וחולשה יובש בפה השתנה מרובה, חוסר תיאבון ומצב רוח.
הרופא נתן לי פלוטין ומאז אני מחליפה מידי פעם לתרופות אחרות כגון פריזמה ציפרלקס.
עליתי במשקל מאז בערך 20 ק"ג בהדרגה ..אני מאוזנת לעיתים ישנם ימים שמחים ופחות כמו לרובינו. השאלה שלי האם ניתן לאזן את ההשמנה. ולמה אני צריכה את זה לכל החיים כפי שרופא המשפחה אומר לי.
אני צריכה יעוץ והכוונה להמשך הטיפול אם בכלל. כרגע אני לפני פרידה מבן זוגי יש לי 4 ילדים מקסימים . אני בת 46 .עובדת מתפקדת נפלא רק לא שמחה !!!
אשמח לקבל תשובה ואולי גם להפגש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת תרופות SSR מזה 15 שנה - תגובה
ענת תנעמי-שפרינצק30/12/2012שלום לך. חשוב לי קודם לציין, שאני לא רופאה! אני מתרשמת שאת זקוקה להערכה אצל רופא פסיכיאטר על מנת לברר באם יש אכן צורך להמשיך ליטול תרופות נוגדות דיכאון. במקביל, נראה כי את מעוניינת לבדוק אם ישנן גם דרכים אחרות להתמודד עם מצבים נפשיים מורכבים. טיפול בשיחות יכול לעזור לך להכיר את הדפוסים שמכשילים אותך ולסייע לך לשנותם. כרגע את נמצאת לקראת שינוי גדול נוסף, שעלול להוות גורם מתח ולחץ, כך שעתה יש חשיבות גדולה להתבוננות חדשה על דברים.
בהצלחה, ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות
S31/12/2012מודה שטרחת לענות לי כאן בפורום. אצור איתך קשר להמשך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)