מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא טוב לינעם15/01/2013
היי סליחה מראש אם זה יהיה ארוך...
יש פעמים שנראה לי שאני בדיכאון, אני שנה שלישית בלימודים אבל שנה ראשונה במקצוע חדש, עברתי אזור מגורים על מנת ללמוד
ומרגיש לי שלא באמת לומדת, מכריחה את עצמי ויש גם פעמים שלא, ופשוט נשארת בבית ללכת ללימודים, וגאה על עצמי על כך, אבל למרות העומס בלימודים מרגישה שאין לי את הכוחות והמוטיבציה לשבת וללמוד, למרות שכמו שאמרתי עזבתי הכל בשביל הלימודים האלה.
מרגישה שאין לי אנרגיות לעשות כלום עם החיים שלי, שאני מאכזבת את עצמי
שאני לא מוצאת הנאה בשום דבר
הייתי רוצה לעשות דברים מהנים כמו ללכת להופעה או טיול אבל רוב המקרים מרגישה לבד ובצד ואין לי עם מי לעשות את הדברים
יש פעמים שבאופן מודע אני עוסקת הרבה בספורט כדי להרגיש יותר טוב, אבל יש פעמים שאפילו לזה אין לי כח.
מרגישה בצד מבחינה חברתית שלא יציעו לי הצעות ורק אני אציע
קשור גם לזה שהיה לי חבר שכנראה הסיבה שהייתי איתו כי הוא גרם לי להרגיש רצויה וברגע שזה השתנה ופחות היה לי כיף איתו הבנתי שאני לא צריכה להיות איתו, אני מצפה מהחבר שימלא לי את הצרכים והחוסרים שאני לא מצליחה למלא בעצמי...
ובגלל ההבנה הזו מאוד מפחיד להכיר עכשיו חבר חדש
כי למרות שאני עצמאית מכורח הנסיבות, אין לי אנשים אז אני מעסיקה את עצמי, אבל מפריע לי שזה שיהיה לי חבר יכול לגרום לי להרגיש טוב, אבל שוב כשלא ירגיש לי טוב איתו יתחילו הצרות...
למה אני לא מספיק טובה לעצמי? למה אני לא בידיעה גמורה שטוב עזבת הכל כדי ללמוד אז יאללה לעשות את זה וזהו.. שאר הדברים לא צריכים לשנות לך...
מפחדת גם בלימודים האלה לא להצליח...
וביינתים לא נהנת מכלום רק בלחץ תמידי מסתם לא לעשות כלום....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא טוב לי - תגובה
אורית צוקר16/01/2013היי נעם,
אני מבינה כי עזבת מקום מגורים ולמעשה את נמצאת במקום חדש ונתקלת בקשיים חברתיים. ניראה לי כי דבר מקרין על דבר. חוסר בחברה יוצר תחושה אשר מקרינה על שאר תחומי החיים.
יש פער בין הרצון שלך לעשות דברים לבין מה שבאמת קורה והפער הזה יוצר תסכול,לחץ וחוסר מוטיבציה.
האם תחושת הלבד,הבצד והלא רצויה,מוכרת לך?
מציעה לבדוק את התחושה הזו ומהיכן היא מתחילה.כנ"ל לגבי הפחד מלא להצליח.
אפשר להעזר בדמות אשר יכולה לכוון אותך ולבדוק ביחד מה באמת קורה שם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)