לא מתגברת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מתגברת
    קרן
    01/02/2013

שתי המערכות יחסים הרציניות שלי נגמרו רע, ואני לא מצליחה להתנתק מהתחושה המגעילה הזו, מילא הראשון שהיינו אהבה גדולה ונלחמנו עליה, ועדיין שנתיים אחרי יש פעמים רבות שאני נזכרת בו ולא מבינה מה היה שם, לא מבינה איך סבלתי את ההתנהגות שלו ולא חתכתי. הרי היה לי רע כשהייתי שם בגלל סדר העדיפיויות שלו והיה לי רע אם הייתי נשארת איתו בהמשך החיים רוב הזמן הייתי לבד וזה לא מה שאני רוצה בזוגיות שלי ובמשפחה שלי. אז למה אני פשוט בסערת נפש בגללו חושבת וכועסת וכשעם בחור חדש חודשיים מהקשר האחרון שלי פשוט לא הבנתי איך אני עם אחר....

והאחרון אף פעם לא הייתי מחוברת אליו פשוט היה נוח איתו והתרגלתי וקשה לי נורא מאיך שנגמר הקשר ביני לבין עצמי, כיביכול אני אומרת טוב מה אכפת לי גם ככה רציתי להפרד כבר המון זמן ונשארתי בגלל שהיה נוח לא להיות לבד, אבל בעצם נורא קשה לי עם זה שנשארתי בגלל הפחד הזה, ועוד יותר קשה לי שכיביכול הוא זה שנפרד ממני והאבסורד שהוא נפרד בגלל דברים שאני דיברתי עליהם שמפריעים לי בקשר והוא היה אומר שזה ככה ואין בזה שום דבר יוצא דופן ושאני חושבת יותר מדי...

אני מוצאת את עצמי בתחושת כשלון בקשר לעצמי ולביטחון העצמי שלי והדימוי העצמי, אני כועסת מאוד על איך שהקשרים האלה נגמרו , למרות הידיעה ששתי המערכות יחסים עדיף לי בלעדיהן מאוד קשה לי ממה שהיה בהן בסוף וזה שלא אני היא זו שחתכה למרות שידעתי שאני צריכה לעשות זאת.

אני עוסקת במחשבות האלה בצורה אובססיבית , ואני אפילו נמנעת מלנסת להכיר בחור אחר כי אני מפחדת שוב לחזור על הטעויות ושוב להיות עם בחור רק כי יותר נעים מלהיות לבד
    ועםהאחרון חודש לפני הפרידה חשבתי להפרד ממנו ואמרתי זה לא צריך להגיע למצבים כמו עם האקס א =ת האקס אהבתי אותו לא, ממנו פשוט לחתוך .. ולצערי גם איתו זה נמתח ונגמר בכעס אדיר . איך אני מרפה מהמחשבות האלה אני מלאת כעס
    יודעת שאין מה לדבר עם אף אחד מהם אבל אני נורא כועסת ומתוסכלת

כיביכול עם האחרון אני אומרת טוב נשארתי שם כי הוא פיצה על דברים שחסרים לי והעדפתי להישאר מאשר להתמודד עם הלבד...אבל מה זה אומר עליי... וגם זה שהוא נפרד בגלל כמו שכתבתי הדברים שלי הציקו, במקום אם כבר להפרד לפני או כשהעלתי את הנושאים, אני ידעתי שהדברים האלה מציקים לי מאוד ושמתישהו אני אחתוך, אבל הוא התייחס אליהם כחלק נורמלי ממערכת יחסים. זה שאין הרבה על מה לדבר ובעיקר מבלים ביחד...

ועם הראשון לא בילינו מספיק ביחד אבל אהבתי אותו היו זמנים שהיה לי חשוב רק לראות אותו ולדבר איתו

איך ממשיכים את החיים איך משאירם אותם מאחורה
    שלא לדבר על להכיר בחור אחר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מתגברת

הוספת תגובה

• למה לא עונים אף פעם

קרן
    05/02/2013

מנהלות יקרות אני מעריכה את העזרה שלכן
    ובטח יש לכן עוד המון על הראש
    אבל כמה ימים בלי תגובה אנחנו כותבים בפורום כי אנחנו במצוקה מיידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים אף פעם - תגובה

ענת תנעמי-שפרינצק
    05/02/2013

קרן שלום. מתנצלת על המענה המאוחר. אני מבינה את מצוקתך. מתוך דבריך אני מתרשמת שמשהו קורה לך בתוך מערכת יחסים ושאת מוצאת את עצמך ננטשת מבלי להבין באמת מה קרה שם. כתוצאה מכך, הביטחון העצמי יורד וקשה לך לחשוב על קשר חדש. אני חושבת שלאחר "כישלון" בזוגיות כדאי לעצור רגע כדי לעכל את ההתרחשויות ולנסות להתבונן במה שהיה לפני שממשיכים הלאה וזאת על מנת לא לחזור על אותם דפוסים שאולי הכשילו אותך (ואני בודאי לא מאשימה אותך). זה הזמן לבדוק מה את רוצה, יכול להיות שמתוך רצון לשמור על הקשר הקיים אפשרת לדברים שלא הסכמת איתם להמשיך לקרות ולא עצרת אותם עד הרגע שהתפוצצו בפניך. לעניות דעתי, את חשובה ולא האדם האחר ולכן הסתכלות פנימית (לא ביקורת קשה אלא פשוט באומץ להסתכל במראה) יכולה לעזור לך להבין את עצמך יותר טוב ולבחור אדם שמתאים לך יותר. בהצלחה, ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו