פיטורין ועבודה חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין ועבודה חדשה
    לילי
    10/03/2013

הי,
    לפני ארבעה חודשים פוטרתי מעבודה שמאוד אהבתי, המקום פשוט נסגר, ולפני שלושה שבועות התחלתי עבודה אחרת. היא הרבה פחות מאתגרת, יש מעט מאוד אנשים, אין פה חיים חברתיים כלל וסוג העבודה אינו בדיוק בשבילי. אני מרגיש כאילו מצאתי את אהבת חיי ואז היא הלכה ממני ועכשיו אני צריך להתפשר. אני מחפש במקביל עבודה אחרת אבל מאוד סובל בעבודה הנוכחית ולא יכול להרשות לעצמי לעזוב אותה בלי כלום באופק. איך להקל על הסבל בעבדוה כדי שהזמן שלי פה יעבור יותר בקלות?

תודה
    רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין ועבודה חדשה

הוספת תגובה

• פיטורין ועבודה חדשה - תגובה

ענת תנעמי-שפרינצק
    10/03/2013

רועי שלום. אכן מצב מתסכל, שדורש הסתגלות. צר לי, אך, התפשרות היא חלק מהחיים וכל עוד אנחנו מצליחים לעשות זאת בצורה שלא מותירה בנו טעם מר, היא אפילו מבורכת. אתה מתעקש ובצדק למצוא עבודה מתאימה יותר ולכן ההבנה שהסיטואציה הזו היא זמנית יכולה להקל במידת מה את תחושת האובדן. לבינתיים, אני מציעה לך לחפש נקודות אור וחיבור עם המשרה הנוכחית ואם לא ניתן אז לעסוק בשעות שלאחר מכן בפעילות שאהובה עליך. בהצלחה, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו