ייעוץ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ...
    דנה
    18/07/2013

שלום רב,
    יש לי בעיה שמאוד מאוד מטרידה אותי...
    הייתה לי חברה מאוד מאוד טובה. החברה הכי טובה שלי, הקשר היה קשר קרוב מאוד, תמכנו אחת בשנייה, דיברנו על הכל והיינו ממש משפחה אחת בשביל השניה.
    בשלב מסוים רבנו, היא הטיחה בי דברים קשים מאוד שהיו פשוט מעבר לכוחותי.
    מאחר והייתי כל כך פגועה ממנה סיפרתי למישהי שעובדת איתי על הריב איתה.
    תוך כדי שסיפרתי לה, סיפרתי גם פרט אישי מאוד על חייה שאם הוא יוודע ברבים זה ממש יכול לפגוע בה.
    אני יודעת שלא הייתי בסדר ושזה מעשה מרושע אבל הייתי כל כך מדוכאת, כועסת ועצבנית שפשוט שיתפתי.. לא חשבתי שזה נורא מאחר ושתיהן לא מכירות.
    בתקופה זו בא לא דיברנו, התבשרתי כי החברה הזו שאיתה רבתי, באה לעבוד במקום העבודה שלי.
    במקביל, היא יצרה איתי קשר והיא מנסה להשלים.
    מצד אחד היא חסרה לי והייתי רוצה להשלים אבל מצד שני אני כל כך פגועה ועברו כבר שבעה חודשים ואני לא מעוניינת להשלים.
    אך הדבר שהכי מייסר אותי זה שסיפרתי לזו שעובדת איתי על הריב בינינו וחשפתי פרט אישי מאוד על חייה שאסור שיתגלה. ועוד חשפתי אותו בפני מישהי שהיא גם לא הכי אמינה...
    עכשיו אני לחוצה מאוד, וגם מיוסרת- מרגישה שבגדתי בה ושעשיתי מעשה שלא יעשה גם אם רבנו... וזה מונע ממני גם מלהשלים איתה.
    מה כדאי לעשות???
    להשלים? לא להשלים?
    אם היא תגלה שסיפרתי???
    איך יוצאים מזההה????
    המצפון מייסר אותי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ...

הוספת תגובה

• תוספת...

דנה
    18/07/2013

אני מפחדת שעכשיו הפרט שסיפרתי ייחשף בעבודה... מה עושים?????
    אני ממש בלחץ מזה!!!!! אם היא תגלה היא ממש תיפגע!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי???? בבקשה תענן לי..

אני
    21/07/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייעוץ... - תגובה

אורית צוקר
    24/07/2013

היי דנה,
    מבינה ללבך.
    אני חושבת שהשיקול אם להשלים או לא צריך להיות קשור אך ורק לרצון שלך בקשר עם האישיות המדוברת.
    ברור שיש לכן הרבה מה לפתוח גם בלי קשר לנושא העברת המידע.
    אם תחליטי שאת מעוניינת בקשר, יש לכן הזדמנות לפתוח הכל, להודות בטעויות, להביע רגשות, לבקש סליחה ולבחור בדרך חדשה וטובה יותר לנהל את החברות מפה והלאה.
    כל משבר ביחסים הוא פוטנציאל לגדילה משותפת. דווקא מהמקומות הפחות נעימים אפשר לצמוח ולהעמיק את הקשר.
    יתכן ויהיה קשה לשקם את האמון מחדש אבל אם לא נעשה מעשים זה בטוח לא יקרה.
    כולנו אנושיים כולנו טועים. היכולת שלנו להודות בטעויות לבקש סליחה וללמוד לעתיד היא יכולת מקסימה נכונה ונהדרת שרק טוב יכול לצמוח ממנה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו