מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירושין... פיטורין ושוד אלים בחו"לחסוי20/09/2013
שלום רב.
אני בת 41. במהלך שנת 2013 חוויתי את כל ה דברים שכתבתי אחד אחרי השני. כיום אני מוצאת את עצמי סגורה בחדר רוב שעות היום עם בדידות עמוקה. איני מצליחה ליהנות מכלום.
ילדיי סובלים.
בעבר הייתי אדם מלא שמחת חיים אבל לאחר שהתחתנתי הייתי כחפץ בעיני בעלי. כך חייתי 15 שנה.
עכשיו לאחר שנפרדנו אני מחפשת ריגושים ואדרנאלין ולכן נסעתי לדרום אפריקה שם נדקרתי בידי שודדים...
אין לי כוחות לעצמי... האם אי פעם אוכל ליהנות שוב ולהחזיר לעצמי את השמחה?
אני נראית צעירה לגילי ואף בחורים צעירים נמשכים אליי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושין... פיטורין ושוד אלים בחו"ל - תגובה
אורית צוקר22/09/2013שלום רב,
את מתארת ארועי עבר לא פשוטים אשר סביר להניח כי משפיעים על ההווה.
ברור כי מצב בו אישה נאה בת 41 מסתגרת ולא מסוגלת למצוא את ההנאה בדבר, הוא מצב לא רצוי.
אין לי ספק כי שמחת החיים יכולה לחזור !
אני חושבת שהעצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך כרגע היא להעזר באיש מקצוע שיוכל לבדוק ביחד איתך מה באמת קורה לך ואיך מתמודדים עם זה כדי להגיע למקום יותר טוב.
רואה בפנייה שלך לפורום סנונית ראשונה אשר מבשרת את הרצון שלך בשינוי ובהטבת מצבך. תני לרצון הזה לקחת אותך ולבקש עזרה.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)