בגידה של בעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה של בעל
    מיכל
    24/09/2013

שלום רב,

לפני כשנה גיליתי שבעלי בוגד בי עם נשים הצעירות ממנו ב20 שנה וצורך שרותי מין בתשלום,אנו באמצע שנות ה-40 והורים ל3 ילדים.הבגידות היו בשבילי מכת מחץ אחרי שנים של יחס פוגע ומתנכר כלפיי.לצד השבר הגדול אני מצליחה להתחזק ולעשות שינוי בחיי.אני נמצאת בהליךמשפטי של תביעה למימוש זכויותיי וזכויות ילדיי לאחר שתהליך הגישור שנמשך 5 חודשים ביחידת הסיוע של בית המשפט כשל בגלל שבעלי סרב להסכם כלכלי ,ניסינו ביוזמתי טיפול זוגי ומייד הפסקתיו בגלל שלא היינו בשלים לכך.בעלי מצהיר
    שמעוניין בשיקום הזוגיות אך ללא הסכם כלכלי,הוא לא מרגיש צורך לפצות ולהבטיח קורת גג ל3 ילדינו.אני גם מנסה לברר עם עצמי מה אני מרגישה
    כלפיי בעלי לצד הכעס והפגיעה הקשה,האם אוכל לשקם את האמון בו.
    אבקש את תשובתכם לשאלותיי :
    1.מה דעתכם על הצורך שלי לממש את זכויותיי הכלכליות כתוצאה מהשבר של הבגידות
    והמרמה ?
    2.במידה ונגיע להסכם הגון (בתוך תהליך התביעה)ונתחיל שיקום זוגי,איך אדע שבעלי מעוניין בי באמת ולא מחוסר ברירה.איך אדע שאני שלמה עם עצמי להמשיך את חיי עמו?

בתודה,מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה של בעל

הוספת תגובה

• בגידה של בעל - תגובה

אורית צוקר
    30/09/2013

שלום מיכל,
    משבר אמון הוא משבר קשה והחלמה ממנו עשויה להיות תהליך ארוך וכואב.
    מעשים הם אלו אשר עוזרים בשיקום האמון ולא מילים.צעד אחר צעד, מעשה אחר מעשה.
    אני ממליצה מאד להעזר במטפל או יועץ זוגי כדי לקדם את תהליך השיקום.קימים רבדים בתהליך השיקום אשר קשה להגיע אליהם ללא עזרה חיצונית.בתהליך כזה הדברים יהיו חשופים יותר ויאפשרו לך לבחון את רגשותייך, לגלות את רגשותיו. מתוך כך תוכלי להגיע לתובנות בנוגע להמשך החיים המשותפים ולשלמות שלך עם כל בחירה שתעשי בתוכם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפחד משינוי דרסטי

מישהי
    09/08/2014

אני לא יודעת מה קרה מאז שכתבת כאן....אבל....רציתי להגיד שתבדקי עם עצמך עד כמה את מוכנה לספוג חיים מתסכלים בגלל הפחד מלהתמודד עם שינוי דרסטי שהוא לחיות לבד.
    אמרת שלפני הגילוי הנוראי היה כבר יחס מנוכר ומעליב. אך שלזה את כבר מורגלת ולחיות לבד את לא מורגלת ולכן זה נורא מפחיד....אבל תדעי שיש נשים רבות שמגדלות ילדים לבד..מנהלות משפחה לבד..מתמודדות עם החיים לבד..ולמדו לחיות עם זה לא רע בכלל..זה ענין של זמן..התרגלות..אבל כשזה קורה את אדון לעצמך...ישנה התגבשות חדשה וצמיחה חדשה....והכי חשוב את לומדת לכבד את עצמך ואת המרחב שלך ולא מוכנה בעד שום הון שבעולם לחיות לצד מי שגורם לך לספוג עלבון..פגיעה..תסכול..בגידה ובוגדנות..כי בלי לשים לב את הופכת למי שלא מעריכה את עצמה..שונאת את עצמה..לא מצפה מהחיים להנאה סיפוק ושקט נפשי לצד עצמאות ומציאת דברים שגורמים לך שביעות רצון......
    אני לא באה לתאר את החיים שאחרי...שאושר צרוף....בכל מצב יש התמודדויות...אבל לי אישית נראה שלחלק את חייך בכל המובנים....חיי יום יום...החלטות...עשיה משותפת..גידול ילדים..חיי הבית...הכל...עם שותף שלא מכבד אותך...או יותר נכון מתייחס אליך בחוסר כבוד..לדעת שמי שחי איתי את החיי בביתי הוא מישהו שלא איכפת לו מה ואיך אני מרגישה...שאין לי אמון בו...שאני לא יכולה לסמוך על המצפון שלו...שהוא גורם לי לתסכול..פגיעה..העלבה..בעצם הקשר איתו משפיע על מצב הרוח שלי ...לרעה...
    לא נשארת בך שום אנרגיה לכל דבר אחר...וגם כשמסתובבים בעולם עם דימוי עצמי פגוע....החיים נראים אחרת.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו