בגידה ופרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה ופרידה
    שלי
    02/10/2013

שלום
    לפני חודש גיליתי שחבר שלי בגד ונפרדנו. היינו יחד 3 שנים והפרידה היתה ממש קשה, עד היום אני לא ישנה טוב בלילה ולפעמים מתעוררת מסיוטים. קשה לי לתפקד טוב במשך היום כי אני לא ישנה וכבר העירו לי על זה בעבודה. אני מרגישה שאני לא יכולה להמשיך ככה וחייבת לשפר את המצב. השאלה איך עושים את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה ופרידה

הוספת תגובה

• בגידה ופרידה - תגובה

אורית צוקר
    02/10/2013

שלום שלי,
    אני מבינה כי עברת חווית פרידה וגם בגידה...אלו חוויות לא פשוטות כל אחת בפני עצמה ובוודאי כחוויות שבאות ביחד..
    הרבה מאד רגשות מתלווים לכל אחת מהן. רגשות אשר יש לעכל, לעבד, להפנים, ללמוד ורק אז אפשר לעבור הלאה.
    סביר להניח כי הסיוטים בלילות הם תוצר של רגשות שלא מוצאים פורקן וביטוי בדרך אחרת.
    כדאי להעזר באנשים קרובים, משפחה, חברים כדי לדבר, לפרוק, לעבור את קשת הרגשות שיש בתוכך.
    כדי לסגור את המעגל בצורה הטובה ביותר אני חושבת שכדאי להעזר באיש מקצוע, יועץ,מטפל, שיוכל לעזור לך להתחבר לאותם מקומות בתוכך אשר מבקשים ביטוי בסיוטי הלילה,לגעת בהם באופן שיאפשר לך למידה וריפוי מהחוויה.
    כל טוב.
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התמודדות עם פרידה:

שירלי
    07/10/2013

אני תומכת בד"ר: תנסי למצוא אדם שאת מרגישה קרובה אליו ותשתפי אותו, זה יכול להועיל ואת יכולה גם לפנות לאיש מקצוע, שיסייע לך בכלים מקצועיים ולא כחבר, לעבד את החוויה שאיתה את מתמודדת.
    במקביל את יכולה לעשות דברים שיעשו לך טוב: החל בלצאת עם חברים, לראות סרטים וכלה בספורט (שמשחרר חומרים מרגיעים וטובים לגוף). ישנם גם תוספים כמו הלקטיום שנועדו למצבים כאלה ובעלי השפעה מרגיעה, נפשית ופיזית, זה יכול להקל עליך במהלך היום וגם לאפשר לך לישון טוב יותר.

אני יודעת שזה לא מנחם, אבל מזדהה עם מה שאת עוברת ויודעת שזה קשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו