מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה עם חברהנטע12/11/2013
לא יודעת אם זה קשור לפורום הזה, אך אכתוב בכל זאת במטרה לקבל תשובה עניינית..
לחברה שלי יש ידיד מאד מאד טוב, שיצאתי איתו תקופה של שנה.
במהלך הקשר שלי איתו הוא היה אלים מילולית ונפשית כלפיי.
אותה חברה ניתקה איתו קשר בעקבות אירוע מסויים שקשור אליו , אלייה ואליי. וכמובן שהיא גילתה שהוא אלים כלפיי ואפילו דיברה איתו על זה.
חצי שנה אחרי הפרידה גיליתי שהיא שוב פעם מדברת איתו באדיקות כמו פעם ומאד מתגעגעת אליו בתור ידיד..
באיזשהו מקום זה די כואב לי, כיוון שהיא חברה שלי ואם המקרה היה הפוך הייתי מנתקת קשר לחלוטין גם אם הוא היה ידיד נפש .
(מיותר לציין שאם הוא היה מתנהג יפה כל הקשר לא הייתה לי בעיה כזאת שימשיכו להיות בקשר ידידותי),
אני מרגישה שבאיזשהו מקום היא בחרה צד, וזה נותן לגיטימציה בעצם למה שהוא עשה לי..
אני כבר לא יודעת מה לעשות, האם לדבר איתה על זה או פשוט לרדת מזה ולהמשיך הלאה.
היא בכל זאת חברה...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה עם חברה - תגובה
אורית צוקר17/11/2013שלום נטע.
אני לא יכולה לבחור דרך בשבילך. אבל לדעתי לשוחח עם החברה יעזור לך לשחרר משהו שיושב בניכן כרגע.
יכול להיות שהשיחה לא תוליד בדיוק את מה שרצית אבל הדברים יהיו בחוץ וכל אחת מכן תדע היכן הדברים עומדים. שיחה עשויה לשנות את הרגשתך בנושא.
בלי האשמות. רגשות, שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)