הפסקת ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת ציפרלקס
    זאב
    24/07/2014

שלום אני בן 43 כבר מספר שנים אני נוטל ציפרלקס. את הציפרלקס הניורולוגת שהיתה לי מזמן נתנה לי לקחת ,לדעתי בטעות כי אני הייתי יותר במצב של לחץ ולא מצב של דיכאון. עברתי הרבה בעיות בריאות ואולי בגלל הלחץ היא אמרה לי לקחת. היה לי אירוע מוחי. עכשיו אני בבוקרת אצל ניורולוג אחר. לפני שנתיים גילו שיש לי גם אפילפסיה ואני נוטל למוגין 200 מג פעמיים ביום . רציתי לדעת איך אני יכול להפסיק לקחת ציפרלקס ובמקום זה לקחת משהו למתח, אני מעדיף משהו טבעי אבל גם תרופה זה בסדר ,הבעיה אצלי זה מתח במיוחד ממה שעברתי

חוץ מציפרלקס אני נוטל למוגין,קומדין,לוטן ובזפברט. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת ציפרלקס

הוספת תגובה

• הפסקת ציפרלקס - תגובה

אורית צוקר
    30/07/2014

שלום זיו.
    בכל מה שקשור לנטילת תרופות, יש צורך להתייעץ עם הרופא המטפל. רק הוא יכול ורשאי לתת הנחיות.
    לגבי מתח, יש כל כך הרבה טכניקות ודרכים המלמדות להוריד רמות מתח.בעיקר באמצעות חיבור לגוף, נשימה, הרפיית שרירים,וכד'.ביופידבק, שיאצו, שיטת גרינברג,ועוד ועוד.
    אתה מוזמן להתנסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו