מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משבר רגשיאיילה26/04/2015
הי,אני עכשיו נמצאת בגיל המעבר,וסובלת מבחינה הורמונלית,אני כרגע לא עובדת,איבדתי את ההנאה שלי ממש מרגישה משבר רגשי עמוק,כאילו הכל שחור,בדרך כלל הייתי בחורה מלאת שמחת חיים אבל בזמן האחרון אני קמה כל בוקר עם מועקה,אני ממש אודה לכם עם תעזרו לי ותתנו לי טיפ מה עושים עם הדברים האלה ואיך סוף סוף אני יכולה לחזור לשמחת חיים שלי אני אודה לכם על התשובה,ערב מקסים שיהיה לכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר רגשי - תגובה
אורית צוקר28/04/2015שלום אנה.
התופעות אותן את מתארת עשויות להיות קשורות לשינויים ההורמונליים אותם את עוברת.
כדאי להתייעץ עם רופא, לעדכן אותו במה שאת מרגישה ולקבל חוות דעת.על סמך חוות דעתו אפשר יהיה להתקדם.במידה וימצא קשר למצב הורמונלי - לשמוע מה יש לו להציע אשר עשוי להקל על התופעות.
בנוסף אפשר לבחון גישות אלטרנטיביות כמו - רפואת צמחים או הומאופטיה אשר מוכיחות את עצמן כיעילות.
אני מניחה כי העובדה שאינך עובדת כרגע משפיעה גם היא ובמיוחד אם היית רגילה לסדר יום קבוע ומלא.
חשוב לדעת ולזכור כי גיל המעבר מעלה איתו תופעות שהן לא רק פיזיות אלא כוללות גם שינויים מהותיים בתפיסת החיים והדימוי העצמי, שינויים בתפיסות התפקיד והיעוד בחיינו, שינויים במראה חיצוני, בחווית ההורות והזווגיות.לשינויים אלו השפעה רבה על ההרגשה הכללית.
שיחות עם איש מקצוע רצויות ויכולות לעזור מאד.
בנתיים - נשימות עמוקות לתוך האזור בו המועקה מורגשת, יצירת סדר יום ושיגרה, לשים לב לתזונה,פעילות גופנית,לפגוש אנשים במיוחד כאלו שנעים לך במחיצתם שיכולים להכיל ולתמוך, לדבר, לקבל עזרה.
לילה טוב,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה חרא גיל המעבר
ליאור03/05/2015בעצם זה מעבר לקראת הזדקנות. לדעת שכבר אי אפשר להכנס להריון באופן טבעי. אם בשוק העבודה לא עבדת עד עכשיו זה חסר סיכוי. מבחינה חברתית המעמד מתערער. הגוף מתחיל לקרטע. איך לא תהיי בדכאון. עבודה ומשפחה אילו מרכיבים עיקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן
מור20/06/2015צודקת.שבוע ניפלא שיהיה לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מור20/06/2015שיהיה לך שבוע ניפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אורית שבוע ניפלא.
מור20/06/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אורית
מור20/06/2015שבוע ניפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)