2 שאלות שמסקרנות אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות שמסקרנות אותי
    דרור
    15/07/2015

שלום,
    אשמח אם תעזרו לי להבין לגבי 2 נושאים הבאים:
    1) שמעתי שבתור פסיכולוג אסור לתת עצות. מה המקור של הכלל הזה ואיפה ניתן למצוא מידה על כך?
    2) כבר זמן מה מסקרן אותי כיצד פסיכולוגים מטפלים בבגידות. ז"א ברור שיש אנשים שונים והרבה מהם רוצים למרות הכל לשמור על הזוגיות וזה מצב אחד, אבל מה לגבי אותם אנשים שלא? מה פסיכולוג(מה הוא יכול לעשות בתכלס) על מנת לעזור לאותו בן אדם שלא רוצה לשמור על הקשר עם מי שבגד בו? פשוט לתת לו הבנה שאמור לעבור זמן, שצריך איכשהו להתעלם מהמצב וכו'?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות שמסקרנות אותי

הוספת תגובה

• 2 שאלות שמסקרנות אותי - תגובה

אורית צוקר
    27/07/2015

שלום דרור.
    איש מקצוע שמומחה בנושאי זוגיות ומשפחה יכול להועיל רבות במקרה של בגידה.
    בגידה מלווה בתחושות ורגשות שלא פשוט להתמודד איתן לבד. רגשות של הנבגד, רגשות של הבוגד,כאב, פגיעה בדימוי עצמי,אמון שנפגם ועוד.
    אפשר להתגבר על בגידה. מתמודדים עם רגשות, מסתכלים על היחסים עצמם,בונים אמון מחודש. ברור שזהו תהליך ולא עניין של רגע.
    גם אם מחליטים שלא להמשיך את הקשר הזוגי עדיין שני הצדדים נושאים מטענים שלא תמיד אפשר לעכל אותם לבד.
    עדיף לפנות לייעוץ לפני שלוקחים החלטה.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו