מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 שאלות שמסקרנות אותידרור15/07/2015
שלום,
אשמח אם תעזרו לי להבין לגבי 2 נושאים הבאים:
1) שמעתי שבתור פסיכולוג אסור לתת עצות. מה המקור של הכלל הזה ואיפה ניתן למצוא מידה על כך?
2) כבר זמן מה מסקרן אותי כיצד פסיכולוגים מטפלים בבגידות. ז"א ברור שיש אנשים שונים והרבה מהם רוצים למרות הכל לשמור על הזוגיות וזה מצב אחד, אבל מה לגבי אותם אנשים שלא? מה פסיכולוג(מה הוא יכול לעשות בתכלס) על מנת לעזור לאותו בן אדם שלא רוצה לשמור על הקשר עם מי שבגד בו? פשוט לתת לו הבנה שאמור לעבור זמן, שצריך איכשהו להתעלם מהמצב וכו'?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות שמסקרנות אותי - תגובה
אורית צוקר27/07/2015שלום דרור.
איש מקצוע שמומחה בנושאי זוגיות ומשפחה יכול להועיל רבות במקרה של בגידה.
בגידה מלווה בתחושות ורגשות שלא פשוט להתמודד איתן לבד. רגשות של הנבגד, רגשות של הבוגד,כאב, פגיעה בדימוי עצמי,אמון שנפגם ועוד.
אפשר להתגבר על בגידה. מתמודדים עם רגשות, מסתכלים על היחסים עצמם,בונים אמון מחודש. ברור שזהו תהליך ולא עניין של רגע.
גם אם מחליטים שלא להמשיך את הקשר הזוגי עדיין שני הצדדים נושאים מטענים שלא תמיד אפשר לעכל אותם לבד.
עדיף לפנות לייעוץ לפני שלוקחים החלטה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)