צריך עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה!
    חסוי
    01/11/2015

קוראים לי אביאל אני בן 20. לפני 3 וחצי שנים הכרתי את חברה שלי היא הייתה ילדה מאוד חברתית והכל. היינו תלמידי פנימיה והקשר בנינו התחיל כסטוץ אם הזמן נהינו ביחד והיינו זוג של 24/7 עם הזמן הקשר הפך להיות אופססיבי משני הצדדים לא הסכמתי לה לעשות דברים כמו להסתובב אם בנים אחרים ומחקנו את המין השני מהפייסבוק, לפני שהיא הכירה אותי היא הייתה עם הרבה בנים נישיקות חירמונים וכאלהו לא שכבה כי אני לטענתה הראשון שלה. והיא הבטיחה לי שהיא תשתנה והכל יהיה כמו שצריך וככה היה סמכתי עלייה היית לנו גישה לפייסבוק אחד של השנייה ופלאפונים תמיד פתוחים באמת שהייתי 100% וגם היא הייתה. בתקופת כיתה יב' שלי (היא הייתה בכיתה יא) הרגשתי שאני מפספס את החברים שלי שגם ככה לא הייתי איתם רוב הזמן.. כי הייתי איתה תמיד. אמרתי לעצמי שאני חייב גם לחוות חברים בשנה האחרונה שלי בפנימיה פשוט ניפרדתי מימנה בצורה הכי נוראית שאפשר לא יודע פשוט לא ידעתי איך ניפרדים קשר ראשון שלי פשוט לא ידעתי. הייתי כל כך חרא ואגב עד היום אני מצטער על זה בקיצור היא לקחה את זה מאוד קשה אבל בצורה קיצונית ואיימה להתאבד אני זוכר שהיא חיבקה אותי חזק ולא נתנה לי ללכת פשוט היה לה כוח בידיים שלא הבנתי מאיפה זה, היא בכתה ובאה אלי בלילה לחדר ולא פתחתי לה התנהגתי ממש בצורה נוראית אלייה. היא נכנסה לדיכאון עמוק והתחילה טיפול בבית חולים פסיכיאטרי אחרי כמה ימים כבר דיברנו ושכבנו ותמיד דאגתי להדגיש לה שזה רק סקס ואנחנו לא ביחד כי פחדתי לחזור אלייה ושהכל יהרס. אני סיימתי את הלימודים ואחרי בערך שבועיים חזרנו כמובן שאהבתי אותה ובכיתי לה שאני מצטער ובאמת אני הצטערתי על הכל פשוט הייתי בשוק מעצמי. בזמן הזה שחזרנו הרגשתי שהיא בן אדם אחר הסתירה תמיד תפלאפון שלה אני חושב שהיא הייתה בוגדת בי ואז התגייסתי ליחידה קרבית ובמהלך הטירונות היא ניפרדה מימני ככה 3 פעמים ניפרדנו חזרנו ניפרדנו חזרנו בפרידה השלישית היא שלחה לי הודעה שהיא שכבה עם 3 בנים ושהמון נגעו בה ושהיא התנהגה כמו זונה. ואני כמובן סלחתי לה היא באה לטקס כומתה הכינה לי מתנות באמת הרגשתי שהיא אוהבת אותי. ועכשו היא ניפרדה מימני שוב. ואחרי שלושה ימים שהיה נתק היא שלחה הודעה שהיא מקווה שהכל בסדר איתי.. וכשאלתי למה היא ניפרדה עוד פעם היא אמרה שהיא לא יודעת למה.אני אוהב אותה מאוד וכל פעם ניפגע מחדש וכועס על עצמי כי היא תמיד מזכירה לי את הדברים הרעים שעשיתי לה וכמה שפגתי בה. וכל פעם אוכל את עצמי מחדש.. היא כל פרידה ניפרדת מימני בצורה קיצונית ואני בוכה לה רק נדבר בואי לא נפרק הכל והיא כל כך רעה אליי ואחרי כמה זמן שולחת הודעה מנסה לחזור אליי והיא יודעת שאני תמיד יחזור אלייה. המצב הזה נימאס לי אני לא בנוי לזה אני רוצה מערכת יחסים רגילה ולא בנוי לפרידות זה פשוט כבר נהיה הרגל רע מה.
    אני באמת זקוק לעזרה תודה למי שקרא עד הסוף וגם יתן לי הכוונה מקצועית ומה הוא חושב מנקודת מבטו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה!

הוספת תגובה

• הסיפור שלך מזכיר מאוד את הסיפור שלי

גלית
    05/01/2016

מפעם... גם לי היה חבר מגיל 15 וגם אנחנו כל הזמן נפרדנו וחזרנו ובסוף אפילו התחתנו והבאנו ילד יחד. הסיפור הזה נגמר בסוף (התגרשנו). ובמחשבה לאחור, זה היה צפוי להיגמר. לא התאמנו בשום צורה ועם הזמן כל אחד מאתנו התפתח לכיוון אחר. העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך זה לסיים את הקשר. להיות חזק ולסיים אותו ולא לחזור, ולנסות להמשיך הלאה. אני יודעת שזה קשה, אבל זה אפשרי, ולטווח הרחוק זה יהיה הרבה יותר טוב גם בשבילך וגם בשבילה. ותפסיק להאשים את עצמך על דברים שעשית בעבר. זה לא עוזר ולא פותר שום דבר. גם עבורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו