מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר ניסיון מול בן הזוגבר15/12/2016
לא היו לי הרבה חברים במהלך החיים ואני מרגישה שאין לי ניסיון במערכות יחסים. לחבר שלי היו המון חברות וחלקן לתקופות ממש ארוכות שהוא גר איתן ואחת שהוא כמעט התחתן איתה. אני מרגישה חוסר ביטחון מולו בקטע הזה ושהוא יודע יותר טוב ממני מה זה מערכת יחסים ושאולי אני לא מספיק בשלה בשבילו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר נסיון
אורית צוקר15/12/2016היי בר, מערכות יחסים הן כל מה שקורה לנו עם אנשים אחרים בחיים. אז אולי לא היו לך מערכות יחסים רומנטיות, אבל בטוח שהיו ושיש לך מערכות יחסים עם אנשים.
בואי ונסתכל על היתרונות שיש בכך שלא חווינו מערכות יחסים רומנטיות רבות - אולי את יודעת פחות טוב מבן הזוג איך אמורה או לא אמורה להתנהל מערכת יחסים, אבל יחד עם זאת את נושאת פחות משקעים שמערכות יחסים קודמות עשויות לייצר, פחות "טראומות" או "שריטות".
כלומר, לנסיון יש יתרונות וחסרונות בדיוק כמו שלחוסר נסיון יש יתרונות וחסרונות.
כל מערכת יחסים היא יחידה ומיוחדת וכך גם זו שלכם. תלמדו יחד לעשות אותה הכי טובה שאפשר.
כמובן שתמיד אפשר ומומלץ להתייעץ גם עם איש מקצוע במידה ויש רצון וצורך לשפר, לגדול ולהתפתח.
כל הטוב שבעולם,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)