חוסר ניסיון מול בן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ניסיון מול בן הזוג
    בר
    15/12/2016

לא היו לי הרבה חברים במהלך החיים ואני מרגישה שאין לי ניסיון במערכות יחסים. לחבר שלי היו המון חברות וחלקן לתקופות ממש ארוכות שהוא גר איתן ואחת שהוא כמעט התחתן איתה. אני מרגישה חוסר ביטחון מולו בקטע הזה ושהוא יודע יותר טוב ממני מה זה מערכת יחסים ושאולי אני לא מספיק בשלה בשבילו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ניסיון מול בן הזוג

הוספת תגובה

• חוסר נסיון

אורית צוקר
    15/12/2016

היי בר, מערכות יחסים הן כל מה שקורה לנו עם אנשים אחרים בחיים. אז אולי לא היו לך מערכות יחסים רומנטיות, אבל בטוח שהיו ושיש לך מערכות יחסים עם אנשים.
    בואי ונסתכל על היתרונות שיש בכך שלא חווינו מערכות יחסים רומנטיות רבות - אולי את יודעת פחות טוב מבן הזוג איך אמורה או לא אמורה להתנהל מערכת יחסים, אבל יחד עם זאת את נושאת פחות משקעים שמערכות יחסים קודמות עשויות לייצר, פחות "טראומות" או "שריטות".
    כלומר, לנסיון יש יתרונות וחסרונות בדיוק כמו שלחוסר נסיון יש יתרונות וחסרונות.
    כל מערכת יחסים היא יחידה ומיוחדת וכך גם זו שלכם. תלמדו יחד לעשות אותה הכי טובה שאפשר.
    כמובן שתמיד אפשר ומומלץ להתייעץ גם עם איש מקצוע במידה ויש רצון וצורך לשפר, לגדול ולהתפתח.
    כל הטוב שבעולם,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו