דפוס חוזר על עצמו כל פעם מחדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפוס חוזר על עצמו כל פעם מחדש
    דנה
    17/12/2016

שלום רב, אני עוברת פרידה מתחילת נובמבר.. בן זוגי לאחר שנתיים קם ועזב היות ולא מעוניין בזוגיות ולא מרגיש כלפיי שום דבר. בהתחלה ממש קרסתי והדמעות פשוט לא הפסיקו לרדת.. ירדתי במשקל 2 קילו, ובאמת שהייתי מרוסקת.. אני רוצה לציין שקיים בי דפוס שאני לא מצליחה לצאת ממנו ולשחרר את הבן זוג לשעבר. מאז הפרידה נחסמתי בכל מקום אפשרי מצידו, ואני מרגישה חזקה ל-4 ימים בערך ואז אחרי זה אני מרגשיה שאני הולכת להתפוצץ וחייבת לנסות לדבר איתו או להחזיר אותו אליי, ייתכן שלא השלמתי עם הפרידה וכבר עבר חודש וחצי.. מאוד קשה לי אני בכל הזמן הזה אומרת לעצמי שאני אפסיק ואין למה לרדוף אחרי אדם שאינו רוצה.. אבל אני אף פעם לא מצליחה.. כשאני מרגישה צורך לעשות זאת אני מרגישה שאם לא אעשה את זה, אשבר, אתרסק, זאת הרגשה מאוד נוראית, אני מרגישה כמו אדם שמכור למשהו שסוגרים אותו בחדר והוא זקוק למה שהוא מכור לו וכשהוא אינו מקבל את זה, הוא משתגע, רעידות, בכי, ממש על סף שיגעון. אציין בנוסף שכל הפעמים שמעדתי.. ככה כל כמה ימים בודדים זה לא נתן לי כלום, הוא אפליו לא ענה לי לטלפון. ממש כלום ואני פשוט לא מצליחה להשתחרר מזה ולהבין שדיי.. לפעמים אני חושבת שאולי אני צריכה לקחת כדורים? אבל יש ימים שאני קצת יותר בסדר.. באופן כללי הוא לא עוזב לי את הראש.. מה את מציעה? אולי לא עבר מספיק זמן? אציין גם שאני בחורה מאוד רגישה והמעגל החברתי שלי לא בשמיים בכלל אבל כשמתאפשר אני יוצאת וכו... אני בת 30 אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

דנה
    17/12/2016

שכנראה היה לו נוח איתי שנתיים שלמות והוא לא אהב אותי מלכתחילה.. זה פשוט נגרר והאמת שלא ממש ראיתי בו כרציני וכנראה שהספיק לו והוא חתך סופית.
    הבעיה שאני יצאתי פגועה מכל הסיפור הזה, מרגשיה שהוא עבד עליי ניצל אותי.. ואני פיתחתי את הרגשות מה שהוא לא. מיד לאחר הפרידה הוא כבר נכנס לאתרי הכוריות מה שהכי ריסק אותי . זה הסיפור פחות או יותר. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דפוס חוזר

אורית צוקר
    19/12/2016

היי דנה ,
    פרידה היא חוויה מורכבת ולא פשוטה לאף אחד! פרידה היא חוויה קשה, מורכבת ותהליכית, במיוחד כאשר צד אחד מחליט על הפרידה וזו לא החלטה משותפת.
    לכל אחד יש קצב אחר של "החלמה" מפרידה. חודש וחצי זה עדיין זמן בו תהליכים טבעיים, שהם חלק מפרידה ושאת עוברת, מתרחשים.
    אני מבינה את התחושה שלך, רבים חווים פרידה כמו גמילה מהתמכרות, פיזית ורגשית כאחד. השלבים הראשונים לאחר פרידה יכולים בהחלט להיות מלווים בתחושה של הזדקקות ודחף כפייתי לבן הזוג.
    תני לעצמך זמן,
    תני לעצמך רשות לקבל תמיכה מאנשים שאוהבים אותך,
    זכרי -
    כל כאב סופו לעבור – זה טבעו.
    אך במידה ואת מכירה את עצמך כמי שמתקשה בפרידות, במידה וקשה לך לעבור את התהליך לבד, במידה ואת רוצה ללמוד משהו חדש על עצמך ועל יחסים, להפוך את הכאב לאופציה להתפתחות וגדילה, כדאי כדאי כדאי לפנות לאיש מקצוע שיכול לעזור לך וללמד אותך להתמודד עם כל מה שהפרידה הזו מביאה איתה - רגשית, מנטלית והתנהגותית.
    בהצלחה,
    אורית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו