מפחדת משינוי החיים אחרי הלידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפחדת משינוי החיים אחרי הלידה
    איילת
    03/01/2017

אני בהריון ראשון וככל שהשבועות מתקדמים אני מרגישה יותר ויותר לחץ וחרדה מהשינויים שהתינוקת תביא, שאני כבר לא אהיה אני, שהזוגיות ביני לבין בת הזוג שלי לא יחזרו להיות אותו הדבר ושאולי לא יחזירו אותי לעבודה אחרי חופשת הלידה. אני יודעת שזה לחץ טבעי אבל אני מרגישה שהוא משתלט עלי. איך יוצאים מזה לפני הלידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינויים אחרי לידה

אורית צוקר
    03/01/2017

היי איילת,
    אכן החששות שלך טבעיים. הריון ולידה ראשונים שמים אותנו מול הבלתי ידוע וזה מעלה חששות באופן טבעי. היזכרי בכל המצבים בחיים בהם כבר עמדת מול הבלתי ידוע ועברת אותו וצלחת לו. דברי עם בת הזוג שלך בגלוי ובכנות על החששות שלך, נסו לדמיין ביחד איך יראו החיים המשותפים לאחר הלידה ועם בוא התינוקת לעולם, איך תרצו להערך ביחד אל מה שהחדש יביא איתו. זו דרך מצוינת להורדת סף החשש. במידה והחששות חזקים וכמו שכתבת עדיין "משתלטים" עליך, את מוזמנת ליצור עימי קשר טלפוני.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו