איך יודעים לבחור את המטפל הנכון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יודעים לבחור את המטפל הנכון?
    רם
    05/01/2017

אני רוצה להתחיל טיפול פסיכולוגי אבל יש המון שיטות והמון מטפלים. איך אני יודע מה זוג הטיפול שנכון לי ואיך אני יודע שהמטפל שבחרתי הוא טוב לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בחירת מטפל

אורית צוקר
    05/01/2017

היי רם,
    ראשית למד/קרא מעט על שיטות הטיפול וראה מה מדבר אליך יותר. אחר כך שוחח בטלפון עם המטפל/ים הרלוונטים. כבר בשיחה טלפונית אפשר להתרשם מזרימת השיחה ולקבל אינפורמציה אודות שיטת הטיפול. בסופו של דבר המפגש עצמו עם המטפל הוא זה שיכריע. אנחנו עצמינו יודעים הכי טוב מה נכון לנו. מרגישים את זה. כל אחד ושיטת הטיפול שמתאימה לו וכך גם לגבי המטפל. שאל את עצמך שאלות : הרגשתי טוב ונוח בטיפול? יש בי רצון להגיע למפגש נוסף? אני מרגיש כי בטיפול הזה אני עשוי לקבל את מה שחשוב לי?
    אי אפשר לדעת מראש מה יתאים ומה לא. רק דרך החוויה עצמה.
    כן, זה אומר שלעיתים נצטרך גם לנסות מספר תחומי טיפול ולעבור מספר מטפלים. אבל, גם במקרה כזה, אין ספק כי מכל טיפול בו תתנסה תרוויח משהו ותלמד.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו