חלום שמשפיע על חיי הזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלום שמשפיע על חיי הזוגיות
    אביחי
    31/01/2017

אני בן 50 נשוי עם חברת ילדות בערך 30 שנה, יש לנו 3 ילדים והכל טוב. בזמן האחרון יש לי סיוטי לילה ובעיקר חלום שחוזר על עצמו. בחלום אני רץ אחרי אשתי אבל היא הולכת מהר ואני לא מצליח להשיג אותה. אני צועק אבל היא לא שומעת. אשתי שמעה פעם אחת את החלום אבל מיד עברה לנושא אחר. כשניסיתי עוד פעם לדבר עליו היא אמרה שאלך לפסיכולוג או שאקח כדור שינה. מה לדעתך אומר החלום ואיך אני יכול לגרום לאשתי שהחלום הזה מפריע לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חלום

אורית צוקר
    05/02/2017

היי אביחי,
    מה החלום הזה אומר לך?
    אולי במקום לדבר עם אשתך על החלום דבר איתה על המשמעות שלו בעיניך? דבר על מה שאתה מרגיש, על מה שאתה רוצה וצריך.
    זה הרי לא החלום שמפריע לך אלא המשמעות שלו. בכך שאתה מדבר איתה על החלום ומבחינתך "צועק" את הצורך שלך, היא לא שומעת ו"שולחת" אותך לפסיכולוג. דבר על מה שאתה מרגיש ולא על החלום אולי תתחיל להישמע. במידה ולא יועיל, אפשר לשקול להעזר באיש מקצוע באופן פרטני או זוגי.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו