אני מרגישה שהוא בכלל לא מכיר אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מרגישה שהוא בכלל לא מכיר אותי
    שירי
    21/02/2017

אני ובעלי ביחד כבר 8 שנים. לאחרונה עברנו תקופה קשה, הצלחנו להתגבר על בגידות הדדיות מסוגים שונים והחלטנו שאנחנו רוצים להיות יחד ולעבוד על הזוגיות שלנו. היה לי יומולדת לפני כמה שבועות והוא הביא לי מתנה שרשרת מאוד יקרה. מצד אחד זה מקסים מצדו והוא באמת השקיע (לפחות מבחינה כספית), אבל לא רק שהיא לא הטעם שלי, אני בכלל לא אוהבת או מתרגשת מדברים כל כך יקרים ואנחנו כבר 8 שנים יחד ואני מרגישה שהוא כבר צריך לדעת את זה עלי (בעיקר לאור העבודה שהוא מעולם לא הביא לי משהו בסגנון). זה גורם לי למחשבות שניות על ההחלטה הזו להיות ביחד כי אם הוא לא מכיר אותי בגלל אז בשביל מה כל המאמץ...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מכיר אותי

אורית צוקר
    22/02/2017

היי שירי,
    אם תחפשי סיבות לסיים את הקשר- תמיד תמצאי.
    כדי להמשיך את הקשר בואי נסתכל מה כן בסדר ולא מה לא בסדר. התאמץ? קנה? השקיע? תני לו קרדיט על זה! אם המתנה לא מצאה חן בעיניך, אפשר להחליף. אפשר אפילו ללכת ביחד להחליף, להראות לו בעדינות מה כן מוצא חן בעיניך. תהליך ההיכרות בין שניים הוא אין סופי. תמיד יש עוד מה ללמוד. לדעתי זה כל היופי. בשביל מה להתאמץ? בדיוק בשביל זה.
    תהני מהדרך.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו