אהבת נעוריי התחתנה וליבי נשבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהבת נעוריי התחתנה וליבי נשבר
    אמיר
    23/02/2017

האהבה הראשונה שלי מימי התיכון והאהבה הכי גדולה שהייתה לי כל החיים התחתנה. אני לא יודע איך להתמודד עם זה, אני בדיכאון, אני שבור, אני מרגיש ממש כמו שנפרדנו לפני כמעט 10 שנים ואני לא יודע איך להתגבר על עצמי. אשמח לעצה, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אהובת נעוריי

אורית צוקר
    23/02/2017

היי אמיר,
    ניראה שזו ה"אקסית המיתולוגית" שלך.
    האקסית המיתולוגית היא דמות הממשיכה לחיות בעולם הפנימי שלך בזיכרונות במחשבות ובפנטזיות, מתוך אידיאלזציה.האקסית המיתולוגית זאת אהבה שאנו זוכרים אותה כמושלמת גם אם היא לא באמת היתה כזאת. בדרך כלל היא תוצר של אהבה לא ממומשת. סביר להניח שמה שאתה היית לפני עשר שנים ומה שהיא היתה לפני עשר שנים, לא דומה למה שאתם היום ולכן אין לך באמת מושג מי היא, מה היה יכול להיות בניכם, אם בכלל. אתה מתאבל על משהו שאבד וכדאי לבדוק בדיוק מהו הדבר. עשר שנים זו תקופה ארוכה וניראה שכדאי לך להעזר באיש מקצוע שיעזור לך להבין מהם הגורמים לכך שהאקסית המיתולוגית התקבעה בפנשך ושיעזור לך להשתחרר ולהמשיך אל אהבה בוגרת,חדשה, משוחררת וטובה.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו