הצורך שלי בחיזוקים יכול להוביל לפרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצורך שלי בחיזוקים יכול להוביל לפרידה
    דיוויד
    16/03/2017

אני כל הזמן מחפש חיזוקים חיוביים, שיגידו לי כמה אני טוב וכמה אני חמוד וכמה אני נראה טוב וכאלה. אני יודע שזה בא ממקום של חוסר ביטחון עצמי ואני מנסה להתגבר על זה אבל לא מצליח והחיזוקים האלה באמת גורמים לי להרגיש טוב עם עצמי, אפילו אם זה עובר אחרי דקה. לבן הזוג שלי כבר נמאס מזה והוא לא משתף עם זה יותר פעולה, ואז אני נעלב ואז זה הופך לריב. אני מפחד שאם לא אצליח להתגבר על הצורך הזה הוא ואני ניפרד ואז חוסר הביטחון שלי יחמיר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צורך בחיזוקים

ענת תנעמי-שפרינצק
    18/03/2017

מתוך דבריך נראה לי שחוסר הביטחון שלך מוביל אותך למעגל קסמים שלילי. אתה דורש תשומת לב ואם זה לא קורה, אז אתה נפגע ונעלב, אולי מעביר ביקורת על בן הזוג ובכך מפחית את האפשרות שתקבל את מה שאתה רוצה באופן ספונטני ואותנטי וכך תוכל להאמין במה שנאמר לך. הצורך באישור הוא מובן וטבעי, השאלה היא כיצד ניתן להכיל מצבים בהם זה לא מתרחש. אני מציעה לך לברר מאין נובע חוסר הביטחון.
    ענת תנעמי-שפרינצק
    פסיכולוגית קלינית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו