מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמודדות עם האישה שהרסה לי את החייםלילך06/04/2017
בעלי ואני נפרדנו בגלל שהוא בגד בי. היום הוא והיא חיים ביחד ונראה שטוב להם והילדים אוהבים אותה ומסתדרים איתה מצוין. אני לא יכולה לראות אותה או אותו מבלי לחטוף עצבים ולרצות לשבור דברים. איך אני יכולה להתגבר על זה בשביל הילדים (אחרת גם לא הייתי צריכה בכלל להיות איתם בקשר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמודדות עם האישה
אורית צוקר06/04/2017היי לילך,
בעצם זה שאת כותבת שאת רוצה להתגבר על זה, את כבר עם רגל אחת מחוץ לזה. הרצון הוא המפתח להכול.
ניראה שהרגש שעולה בך כשאת רואה אותה הוא כעס. על מנת להשתחרר מהכעס צריך לעבור תהליך של עיבוד כל מה שעברתם בדרך. מלפני הבגידה, דרך הבגידה ועד שהגעתם לנקודה הנוכחית ומכאן להשלמה עם המצב הנוכחי . כדאי להתחיל להסתכל גם על הצדדים החיוביים של המצב, כמו למשל על החלק הזה שהילדים אוהבים אותה ושהיא טובה אליהם. זה לא מובן מאליו.
זכרי כי גם אם נדמה לנו בנקודת זמן מסוימת שהחיים שלנו נהרסו, בדיעבד נגלה כי ההרס בא רק כדי שנוכל להיבנות מחדש.
מאד מומלץ לעשות תהליך כזה עם איש מקצוע.
בהצלחה,
אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)