לב שבור, אהבה ראשונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לב שבור, אהבה ראשונה
    רם
    08/04/2017

אני וחברה שלי היינו ביחד 9 חודשים. לאחר החודש התשיעי היא אמרה כי היא בדיכאון ואינה מסוגלת להכיל זוגיות כרגע והחליטה להיפרד. בנוסף, לטענתה היא לא הייתה בטוחה לגבי הרגשות שלה כלפיי, למרות שתמיד אמרה לי כי היא אוהבת אותי ואפילו עכשיו אחרי הפרידה היא אומרת שהיא אוהבת אותי ומתקשרת פעם בשבוע כדי לשאול לשלומי - דבר שמאוד מכאיב לי.
    במהלך הקשר שלנו אני השקעתי בה יותר מדי והייתי שם בשבילה במידה כזאת שגרמה לי לוותר מעצמי, וזה גרם לה לקחת אותי כמובן מאליו. שנינו צעירים בני 19 והייתה בינינו אש אמיתית, וכל כך נקשרתי אליה שהפרידה הזאת היא פשוט שוק עבורי, היא תמיד הראתה חיבה כלפיי, והייתה לנו תקופה מדהימה ביחד, ואני פשוט מתקשה להמשיך הלאה כי היא האהבה הראשונה שלי ואני מפחד לקום ולהגיד "אני המשכתי הלאה כי לא אהבת אותי במידה שאני אהבתי אותך". אני תמיד מקווה שהיא פתאום תתקשר ותגיד "אני מצטערת, עשיתי טעות, בוא נתקן את הדברים", ואני מבין שזה דבר די רכרוכי מצידי לחשוב עליו אבל אני מתקשה לצאת מהחשיבה הזאת, ואני לא יודע מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לב שבור, אהבה ראשונה

הוספת תגובה

• לב שבור

אורית צוקר
    13/04/2017

היי רם,
    לא, אתה לא רכרוכי כשאתה מקווה שהיא תתקשר ותגיד שהיא מצטערת, זה שלב בתהליך פרידה. יש שלב כזה שרובינו עוברים בפרידות בו יש תיקווה כי האהוב או האהובה יכירו בטעות שלהם וירצו לחזור. זה טבעי לחלוטין. החשיבה הזו תחלוף ותפנה מקום לשלבים אחרים.
    פרידה היא תהליך כואב ולא פשוט.
    זהו תהליך של אבל על מה שהיה. בשלב מסוים תהיה נקודה של תפנית בתהליך האבל, תהיה קבלה של המצב. זה לא שלא יהיה עצב אבל תהיה הכרה בכך שהקשר הסתיים ושיש להמשיך קדימה.
    אם התקשורת בניכם גורמת ליותר כאב, אולי כדאי לבקש לא לדבר לפרק זמן מסוים כדי לאפשר לך להתקדם בתהליך האבל.
    אם יש לך עם מי לדבר על מה שאתה מרגיש, זה יכול לתת תחושת הקלה גדולה.
    פגוש חברים או כל מי שיכול להיות סביבה תומכת עבורך.
    קח מהחוויה הלא פשוטה הזו את הההכרות החדשה שלך עם עצמך, את מה שלמדת ממה שהיה.
    משברים רגשיים הם תמיד אופציה לצמיחה.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו