בן זוג בגד, מה עושים עכשיו?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן זוג בגד, מה עושים עכשיו?
    איילת
    12/04/2017

בערב החג גיליתי שבן הזוג שלי בגד בי. הוא התוודה והתנצל ואמר שזה חד פעמי ואמר מה גם לו לעשות את זה.
    הוא נשמע כנה והוא בכה והתנצל אבל אני לא יודעת מה לעשות עם זה עכשיו. עזבתי את הדירה וביטלתי טיול שהיינו אמורים לעשות, אבל בשבוע הבא צריך לחזור לשגרה, ומה אז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה עושים עכשיו

אורית צוקר
    12/04/2017

היי איילת,
    עשית טוב כשהתרחקת. זה בהחלט זמן טוב לחשוב ולהרגיש מה את רוצה.
    אני מתרשמת מתוך הכתוב כי יש בך נטיית הלב לסלוח ושאין בך רצון לפרק את היחסים. תשתמשי בזמן הזה לברר עם עצמך אם אמנם כך ומאלו סיבות.
    הוא גם הסביר את הסיבה לבגידה ונשמע כי הוא מוכן לדיאלוג איתך בנושא. לפעמים מתוך מצבים כאלו יכולה להיות צמיחה גדולה לזוגיות. כרגע זה הזמן שלך לחוש אם את מסוגלת ורוצה להכנס לדיאלוג כזה או לא. במידה ותחליטי שכן, אני ממליצה להתייעץ עם יועץ או מטפל זוגי שיכול לסייע רבות בתוך תהליך כזה. בגידה היא משבר אמון שמאד חשוב ליישב כי יש לו השלכות ארוכות טווח.
    עדכני אותו בהחלטות שלך מתוך שאת נאמנה לעצמך.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו