בעלי בוגד סדרתי ואני רק מרחמת על עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי בוגד סדרתי ואני רק מרחמת על עצמי
    אנני
    09/05/2017

האם יש סיכוי שאחרי שהבגידות של בעלי הונחו על השולחן ויש רצון לשקם את מערכת היחסים הוא באמת יפסיק לבגוד?
    יש לנו שני ילדים. אני לא מפונקת אבל מתה מפחד להתחיל לחשוב אפילו בכיוון של גירושים.. כל כל לא מאמינה בעצמי שאסתדר... אנחנו באמת חברים טובים ויש הרבה מאוד על מה לעבוד אבל האם אני בעצם עובדת על עצמי? קראתי פה קצת בפורום הזה ודובר הרבה על טעימה מהפרי האסור... לא יודעת כבר מה לעשות.. לא מעזה לדבר על זה עם מי שקרוב אלי, מתביישת.. בודדה..עזרה ? מישהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעלי בוגד סדרתי

אורית צוקר
    18/05/2017

היי אנני,
    אני מאמינה כי אם יש רצון אמיתי אפשר לעשות הכול. אבל לא תמיד אפשר לעשות את זה לבד.
    אני מאד ממליצה לכם לפנות לעזרה מקצועית. התמודדות עם בגידה/בגידות היא מורכבת. יש לבדוק מה מביא לבגידות האלו ולפי מה שאת כותבת על עצמך, שיחה עם איש מקצוע שיכול להקשיב ולכוון תעזור לך מאד באופן אישי. רק כך תוכלי לרדת באמת לעומק הדברים ולגלות על מה יש לעבוד, בפן הזוגי ובפן האישי.
    בהצלחה,
    אורית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו