התערבות הורית במערכת יחסים של הבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התערבות הורית במערכת יחסים של הבת
    ציפי
    11/05/2017

הבת שלי עם חבר שלה לא הרבה זמן, קצת יותר מחצי שנה, והיא כבר מדברת על חתונה. אני לא אוהבת את החבר שלה, הוא נראה לי טיפוס מפוקפק ובוגדני ושמעתי מאנשים קצת פרטים על החברה הקודמת שלו והדברים שם לא נראה יפים. השאלה שלי היא אם בתור אמא יש לי מה לעשות עם זה, איך אני אומרת לבת שלי שאני לא חושבת שזה רעיון טוב שהיא תתחתן איתו ושאני חושבת שהוא יבגוד בה ויפגע בה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התערבות הורית

אורית צוקר
    18/05/2017

היי ציפי,
    אין ספק כי מדובר בדילמה. מצד אחד את דואגת לבת שלך ורואה כחובתך ההורית להזהיר אותה ומצד שני את מניחה ובצדק כי דיבור בגנות בן הזוג עשוי ליצור ריחוק כעס, ריחוק ואף קרע בניכן.
    נסי להגיע אליה דרך שאלות מנחות. שאלי אותה מה היא אוהבת בו ומה היא אוהבת בו פחות, מה היא חושבת שהתכונות החזקות שלו ומה החלשות וכד'. יש סיכוי כי דרך שאלות מכוונות היא תוכל להגיע למסקנות ולראות בעיניים אחרות את מה ומי שעומד מולה.
    בהצלחה,
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו